E3 2015: Friss videón a Xenoblade Chronicles X

  • Írta: zoenn
  • 2015. június 19.
  • Videó
Link másolása
A Wii U egyik legnagyobb húzócíme lesz év végén a Xenoblade Chronicles X. A játékban nem csupán gyalog közlekedhetnek hőseink, hanem járművé transzformálódó robotokkal is. Most 21 percig mozog a JRPG.

A Nintendo E3-as eventjén elhangzott információk szerint a Xenoblade Chronicles X nyugatra december 4-én érkezik, míg a PAL-régiókban szintén az év utolsó hónapjában várható.

A történet 2054-ben játszódik, a Föld elpusztult, az emberiség új otthont keres, amit meg is talál a Mira bolygón. A bonyodalom ott kezdődik, hogy a planétát egy meglehetősen agresszív idegen faj is kinézte magának. Hőseink robotokkal veszik fel a harcot velük.

A játék legfrissebb verziója így néz ki:

13.
13.
maktub
Az előzetesben jóval szebbnek tűnt.
12.
12.
Trapyd
#11: Ez ok csak ezek apróságok. Tudod, hogy az a problémám nincs olyan játék, ami direkt erre épít :). Én még várok a U vásárlással. Van néhány kötelező rá, de csak azok miatt ilyen áron nem veszek. Több kéne és nem tudni mi lesz.
11.
11.
Norbiii
#10: Annyit tudok segíteni, hogy:

- Wii U party. Néhány mini játékban némileg kihasználható a gamepad tudása. Mario Prty 10, bár ezt a részét még nem nagyon próbáltam Nintendo Land: Ott is akad. Az viszont igaz, hogy ha a Nintendo piacra dobott egy érintőkijelzős kontrollert, akkor nem ártott volna több energiát fektetni abba, hogy ki is legyen használva.
10.
10.
Trapyd
#9: Mikor az elkészült pályákat játszod ott már nincs lényegi haszna.
9.
9.
Norbiii
#8: Trapyd akkor mi? :) Kihasználja a gamepad lehetőségeit, és ha megalkottad a pályákat, akkor át is viheted őket, tehát játék. :)
8.
8.
Trapyd
#6: A pályakészítés az nem játék.
7.
7.
Norbiii
#2: Azért még van idő, ha jövőre mondanak valamit az NX-ről (amiről semmit sem tudni, tegyük hozzá), akkor az 2017-re jöhet!
6.
6.
Norbiii
#5: Super Mario Maker..:)
5.
5.
Trapyd
Kár, hogy nincs olyan, nagy cím, ami játékmechanika szempontjából használja ki, a gamepad lehetőségeit. Ilyen ziccert kihagyni szégyen.
3.
3.
Gykrizsi
A Witcher után az egyik legjobb lesz, nagyon várom!
2.
2.
PaprikaJancsi
Kár, hogy a WiiU egyik legnagyobb durranása, a konzol életének a végén jön ki :(
1.
1.
myrte
Pályázhat az év legjobb RPG címért ^^
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...