Xenoblade Chronicles X WIIU

A Xenoblade Chronicles készítőinek új játéka Wii U-ra.

Új RPG-n dolgozik a Monolith Soft

Programozókat, dizájnereket és egyéb fejlesztőket keres a Monolith Soft egy eddig nem bejelentett szerepjátékhoz. A tokiói stúdió korábban első sorban a Xenoblade Chronicles-sorozaton dolgozott.

E3 2017: A harmadik galériafrissítés

Ma tömve vagyunk a Nintendo címeivel: Super Mario Odyssey, Kirby, Fire Emblem Warriors - válogathattok! Azért becsúszott egy raklapnyi 4K felbontású PC-s Destiny 2-kép, és jutott pár szaftos South Park-screenshot is.

Xenoblade Chronicles X teszt

Két idegen faj vívta csatáját a Föld szomszédságában. 2054-et írtunk, amikor a háború kitört, a pusztulás szélére sodorva az emberiséget. Nem voltunk ellenségei egyiknek se, mégse kíméltek minket.

Xenoblade Chronicles X - befutott az utolsó trailer

A Japánban már április óta megvásárolható, Nintendo Wii U-exkluzív Xenoblade Chronicles X most pénteken végre az európai boltok polcaira is felkerül. Ennek megfelelően megérkezett a játékhoz az utolsó kedvcsináló.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ha mennyiségben nem is tud vetekedni ez a hét a korábbi játékterméssel, minőség tekintetében ígéretesnek tűnik: a játékosok többsége jó eséllyel repülőgépről rakétázik és terrorelhárít majd a héten.

Xenoblade Chronicles X - így kezeld a mechát

Találóan "babáknak" hívott robotokat is irányíthatunk a Xenoblade Chronicles X-ben, és a Wii U-exkluzív cím előzetesében pont arról lesz szó, hogy a gyakorlatban ez miként működik. Nem lesz nehéz.

Sűrű lesz az év vége a Nintendo-rajongóknak

A Nintendo a Twitter-csatornáját találta a legalkalmasabb helynek arra, hogy ránk zúdítson egy kisebb bejelentésáradatot - számos játék megjelenési dátumáról hullt most le a lepel.

E3 2015: Friss videón a Xenoblade Chronicles X

A Wii U egyik legnagyobb húzócíme lesz év végén a Xenoblade Chronicles X. A játékban nem csupán gyalog közlekedhetnek hőseink, hanem járművé transzformálódó robotokkal is. Most 21 percig mozog a JRPG.

E3 2015: A második galériafrissítés

Az E3 második napján sem apadt el a forrás, ismét rengeteg screenshotot sikerült összegyűjtenünk nektek. A tegnapi konferenciák slágerjátékai mellett kaptunk CoD: Black Ops 3, Need for Speed és MGS 5 képeket is.

E3 2015: Itt vannak a Nintendo E3-as bejelentései

Este hatkor vette kezdetét a Nintendo E3-as műsora, ami ugyan nem tartogatott eget rengető meglepetéseket, azért szolgált néhány érdekességgel a kiotóiak rajongói számára. Összeszedtük a fontosabb híreket.