ReCore - Keiji Inafune elárulja, miről is szól

  • Írta: Shifty
  • 2015. június 23.
  • Érdekesség
A Microsoft E3-as konferenciáján mutatkozott be az Armature Games és Keiji Inafune új Xbox One-exkluzív játéka, a posztapokaliptikus univerzumban játszódó ReCore. Most megtudhatjuk, milyen játékról is lesz szó.

Az Armature Games és Keiji Inafune legújabb Xbox One-exkluzív játékáról, a ReCore-ról eddig gyakorlatilag semmit sem lehetett tudni. A bemutatkozó trailer is csak sejteti, milyen játékról is lehet szó.

Inafune és az Armature munkatársa, Mark Pacini viszont most rengeteg érdekes részletet árul el a címről, így megismerkedhetünk a játék világával, kiderül mennyire fontos eleme lesz a túlélés a játékmenetnek, illetve hogyan használhatjuk társunkat, Macket, a különös robotot a feladványok megoldásában.

2.
PaulMarloW
mbe jött játék szép:)!
1.
bane
Nem akarok bunkó lenni, de most tényleg az a hír, hogy van információ a játékról, de szed össze te magadnak?! Én személy szerint utálom az ilyen híreket, mert szoktam a pockettal híreket lementeni innen is és ilyenkor szoktam fekszik oltani, hogy ne már.

oFF: amúgy arról is van hír, hogy mi változik és, hogy mennyire lesz okos Cortana integrálásáról az új xbox kezelőfelület.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...