ReCore PC, XBOXONE

Xbox One-, illetve Windows 10-exkluzív robotos akciójáték, melyet a Comcept és az Armature Studio fejleszt.
Típus:

Újabb Windows Store-exkluzívok a Steamen

A THQ Nordic és a Microsoft még a Gamescomon egyezett meg Windows Store-exkluzív játékok dobozos terjesztéséről és Steamre költöztetéséről. Egyelőre öt játékkal indul el a közös munka.

GC 2018: Újabb Microsoft-címek költöznek Steamre

A THQ Nordic közreműködésével újabb Microsoft-játékok költöznek Steamre, többek között a ReCore: Definitive Editiont is megvásárolhatjuk majd a Valve digitális üzletén keresztül.

GC 2017: Hivatalos a ReCore: Definitive Edition

A hétvégi pletykák igaznak bizonyultak, tényleg jön a tavalyi ReCore definitív kiadása. Kapunk hozzá új tartalmakat is idén szeptemberben, amikor a cím elrajtol az Xbox Game Pass kínálatában. Csekkold a trailert!

GC 2017: Jön a ReCore: Definitive Edition

A Microsoft bakija jóvoltából még a Gamescom előtt megtudhattuk, hogy érkezik a ReCore: Definitive Edition. A Microsoft Store-on ugyanis feltűnt egy pillanatra a különleges kiadás.

Felvásárolta a Level-5 Keiji Inafune csapatát

A Comceptnek sok ígéretes játéka volt, de egyik sem ért el átütő sikereket. A Level-5 vette át a csapat munkatársait, az oszakai stúdió első fejlesztése egy mobilokra készülő projekt lesz.

HDR-támogatást kap a ReCore

Az Xbox One S-nek köszönhetően Xboxra is begyűrűzött a HDR-őrület. A Microsoft kínálata egyelőre visszafogott, de folyamatosan bővül a lista, jövőre például a ReCore is a része lesz.

Kipróbálható változatot kapott a ReCore

Harmincperces kipróbálható verzió érkezett a ReCore-ból, mely mind PC-re, mind pedig Xbox One-ra elérhető. Ha lejár az idő, mentéseinket és achievementjeinket átvihetjük a teljes változatba.

ReCore teszt

Egy globális járvány miatt az emberiség kénytelen elhagyni az anyabolygót. Far Eden ideális célpontnak tűnik az újrakezdéshez, de a terraformálás közben sajnos valami balul sül el.

Brit toplista: a BioShock-kollekcióé az arany

Meglehetősen sűrű volt az elmúlt hét játékmegjelenések szempontjából, több olyan cím is a boltok polcaira került, amely esélyes lehetett volna az aranyéremre. Végül a BioShock: The Collection lett a befutó.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezt már szeretjük! Kifejezetten tartalmasnak ígérkezik ez a hét a játékosok számára, érkezik az első Xbox Play Anywhere-cím, kapunk két sportjátékot, és néhány megcsúszott port is befigyel majd.