Phantom Dust - nem törölték, de nem is készül

  • Írta: Shifty
  • 2015. június 23.
  • Érdekesség
Link másolása
Aaron Greenberg a Gamertag nevű magazinnak adott interjúban megerősítette, ugyan nem törölték a tavalyi E3-on bemutatott Phantom Dust fejlesztését, de jelenleg egyetlen stúdió se dolgozik a játékon.

Februárban derült ki, hogy a 2014-es E3-on bemutatott Phantom Dust fejlesztője, a Darkside Game Studios lehúzta a rolót. Áprilisban aztán az is kiderült, hogy a projekt körüli hercehurca oka maga a kiadó, vagyis a Microsoft.


A játék fejlesztésével kapcsolatban azonban ezúttal se érkezett biztató hír, az Xbox marketingrészlegének vezetője, Aaron Greenberg ugyanis egy interjúban elárulta, jelenleg nincs fejlesztőcsapata a játéknak, és ugyan nem törölték a projektet, de egyelőre nem is haladnak a munkálatok. Greenberg állítása szerint jelenleg azon vannak, hogy kitalálják, milyen hosszútávú célokat akarnak elérni a Phantom Dusttal.

3.
3.
PaulBlake
#1: Nem az én stílusom, de eléggé tetszett!
Ittvan egy kis '' NEAR END '' gameplay ! :)
www.youtube.com/watch?v=DE3MRVQk8EA
2.
2.
Razielhu
Hasonló játék nemigen van kint piacon tudtommal.
Inkább ilyen taktikai varázsolgatós aréna volt az első rész. Nekem nagyon tetszett, végigvittem Xbox Classicon, jó játék volt.
Kb olyan volt az egész, mint egy kártyajáték csak realtimeban. Voltak mozgó, támadó, védekező, buff és átok spellek is benne, te állítottad össze az arsenálodat (paklit) aztán durr bele :D
1.
1.
Yanez
Ez amolyan inFamous féle lett volna? A trailer nem sokat árult eról már akkor sem, de még az is lehet, hogy valami jó sült volna ki belőle, vagy még ki is sül.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...