Phantom Dust XBOXONE

A klasszikus Xbox-cím visszatér.
Típus: Akció

Egymillióan játszanak a Phantom Dust Remasterrel

Abszolút sikeresnek mondható a Phantom Dust felújított változata, lévén az új verzióval már többen játszanak, mint anno az eredetivel. Az ingyenes játék a minap lépte át az egymilliós játékosszámot.

Tölthető a felújított Phantom Dust

Gáláns húzásra szánta el magát a Microsoft, a 2004-es Xbox-klasszikus felújított változatát ingyen tölthetitek le a Windows 10-es PC-tekre vagy az Xbox One-otokra. Egy launch trailerrel is tudunk szolgálni.

Ingyenes lesz a felújított Phantom Dust

Mint kiderült, ma jelenik meg PC-re és Xbox One-ra a 2004-es Phantom Dust felújított változata. A Microsoftnál rendesek voltak, ugyanis a játék mindkét platformra ingyen tölthető majd le.

Először mozog a Phantom Dust remastere

A Microsoft jóvoltából végre hosszabban is belenézhetünk a tavalyi E3-on bejelentett Phantom Dust remasterébe. A játék eredetileg 2005-ben jelent meg az első Xboxra, szerencsére a grafikára már rá sem lehet ismerni.

Az első kép a Phantom Dust Remasterről

Még a tavalyi E3-on erősítette meg a Microsoft, hogy felújítja a 2004-es Phantom Dustot, ha már a reboot nem jött össze. Maga Phil Spencer, az Xbox-divízió fejese mutatta meg az első screenshotot a felújított verzióból.

Még az E3 előtt befut a felújított Phantom Dust

Plusz egy címmel számolhatnak az év első felére a Microsoft-hívők, Phil Spencer egy, a Twitteren feltett kérdésre válaszolva erősítette meg, hogy még az E3 előtt kiadják a Phantom Dust felújított változatát.

E3 2016: Phantom Dust - reboot helyett remaster

A Microsoft egy éve lőtte le az új Phantom Dustot, és bár a cím újra előkerült, nem olyan formában, mint azt vártuk. A cég felújítja az első részt, amely még a klasszikus Xboxon látott napvilágot 2004-ben. Az egyik szemünk sír.

Phantom Dust - nem törölték, de nem is készül

Aaron Greenberg a Gamertag nevű magazinnak adott interjúban megerősítette, ugyan nem törölték a tavalyi E3-on bemutatott Phantom Dust fejlesztését, de jelenleg egyetlen stúdió se dolgozik a játékon.

Phantom Dust - a Microsoft a hibás?

Rövid ideig örülhettünk a Phantom Dust feltámasztásának, most már csak a kérdőjelek gyűlnek a projekt körül. Ami biztos: a Microsoft elvette a játékot az eredeti fejlesztőktől, azok pedig lehúzták a rolót.

Így nézett ki az új Phantom Dust

Februári hír, miszerint a Phantom Dust-reboot fejlesztője, a Darkside Game Studios lehúzta a rolót, mivel a Microsoft egy másik csapatra bízta a fejlesztést. Most belenézhetünk az első verzióba.