Launch traileren a megújult Devil May Cry 4

  • Írta: fojesz
  • 2015. június 24.
  • Megjelenés
Link másolása
PC-n tegnap óta érhető el, konzolokra pedig ma jelenik meg a Devil May Cry 4: Special Edition. A premier apropójából befutott a launch trailer is, az utolsó kedvcsináló kétperces lett.

A Devil May Cry 4: Special Edition három új játszató karakterrel, a Legendary Dark Knight játékmóddal, a Turbo móddal, új skinekkel, valamint 1080p-vel, 60 fps-sel és újraegyensúlyozott harcrendszerrel várja a játékosokat, legyenek azok rajongók, vagy a sorozattal még csak most ismerkedők. Az új Devil May Cry 4 tegnap óta érhető el PC-n, míg PS4-en és Xbox One-on ma debütál - 25 eurót kérnek érte.

5.
5.
BloodyDeath
Én mondjuk örülök, hogy jön. Főleg, hogy alig alig van új hack'n'slash játék a piacon. Persze ez sem új, de viszont a trófea rendszere új lesz. Azzal meg ellehet bőven szutykolni az időt. ;)
4.
4.
Teljesen fölösleges megint megvenni....

Bezzeg Új Resident Evil / DMC / vagy Onimusha még csak hírből sincsen,tiszta szégyen lett a Capcom is.
3.
3.
Gora
Hát igen sajnos sok újdonságot nem hoz a játék, főleg annak aki az alapot mint jómagam 4-5-ször biztos kivitte már. Hát én csak egyetlen felújításra várok a Resident Evil Zero-ra, annak legalább van valami értelme, habár aki nagyon akart vele játszani megtudta oldani emulátorokkal. A Capcom-nak inkább a második rész normális felújítására kéne koncentrálnia szerintem (resident evil), legalább egy olyan színvonalas felújítás kéne mint a 2002-es Remake (első rész) amit ugye most HD-sítottak.
2.
2.
Kazuya
Lehet hogy én régebben kedveltem a remasteredeket de mostmár kezdek énis hányni tőlük.........
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...