Driveclub: PS Plus Edition - reménykedhetünk?

  • Írta: fojesz
  • 2015. június 24.
  • Pletyka
Link másolása
Hogy biztató jel-e, azt mi sem tudjuk eldönteni, mindenesetre az éjszaka folyamán a Sony már kiélesítette a Driveclub PlayStation Plus-változatának adatlapját. Persze csak véletlenül.

A Driveclub PlayStation Plus-kiadása eredetileg a teljes játékkal együtt érkezett volna, miután azonban már az alapjátékkal is küszködtek a cég szerverei, a nagyobb problémákat elkerülendő elhalasztották az ingyenes próbaváltozat megjelenését - de úgy, hogy még mindig várunk rá.

A jó hír az, hogy most már talán közel lehet a játék megjelenése, tegnap legalábbis kiélesítették a PlayStation Store-os adatlapját - igaz, csak véletlenül, ezért gyorsan le is szedték. A beszámolók szerint egyébként magát a játékot így sem lehetett elérni, sem a weben, sem a PS4-en keresztül.

Az Evolution később megjelent közleménye szerint az adatlap idő előtt került ki, és mivel a szerverek még nem állnak készen, a játék sem fog elrajtolni egyelőre, de nemsokára tényleg mondanak konkrétabbat is nekünk.

6.
6.
Chelseafan1989
nem tudom ki mit aggódik már újonnan is 12.000Ft a játék és annyit bőven megér.
Sőt ha jól emlékszem már Store-ban is volt leárazva egyszer!
5.
5.
Spectrum
A Full Game Trial gomb mindenesetre arra utal, hogy nem a teljes verziót adják oda. Bennem is megfordult, hogy ezt kellene a jövő hónapban teljes játékként adniuk. A season pass-en így is nyernének, mert az rengeteg extra taretalmat ad a játékhoz.

Mostanság minden nap multizom vele egy órát, azt kell mondanom, hogy mára a piacon lévő egyik legjobb autós játék lett.
4.
4.
Yanez
Nekem mondjuk kellett, de még nem vettem meg, mivel rengeteg másik játékot futattok egyszerre, ezért számomra ez most jól jönne. Az viszont tényleg pofátlanság lesz, ha ennyi idő után nem a teljes verziót adják oda.
2.
2.
Spectrum
Szerintem el fogják indítani jövő hónapban, a szerver már betonstabil.
Valóban sokat kellett várni rá, de inkább jöjjön később, és szolgálja ki megfelelően az igényeket, mint hogy mindenkinek csak bosszúságot okozzon.
1.
1.
Gykrizsi
Ez már vicc. Akinek kellet, már úgy is megvette. Ezeknek a híreknek úgy sincs értelme. Kijön egy ilyen hír, hogy talán, majd egy másfél hónap után egy újabb.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...