Holnap jön a Driveclub: PlayStation Plus Edition

  • Írta: zoenn
  • 2015. június 24.
  • Megjelenés
Link másolása
Mégsem véletlenül élesedett tegnap a Driveclub: PlayStation Plus Edition adatlapja a PlayStation Store-ban, a Sony ma délután megerősítette, hogy holnap, azaz június 25-én érkezik az ingyenesen letölthető kiadás.

Noha az Evolution nemrég még azt kommunikálta, hogy a Driveclub: PS Plus Edtion adatlapja csak véletlenül került fel a PlayStation Store-ba és szerverek még nem állnak készen, szerencsére mégsem ez a helyzet. A Sony megerősítette, hogy a Driveclub ingyenes próbaverziója hosszú várakozás után holnap, azaz június 25-én végre megjelenik. 

A PS Plus Editionnek eredetileg az alapjátékkal egy időben, tavaly októberben kellett volna elstartolnia, ám akkor még nem tudtak olyan szerverparkot a játék alá pakolni, amely elbírná a PS Plus-előfizetők milliós táborát is. 

A japánok már teljesen biztosak abban, hogy "minden játékos a legsimább és a legstabilabb élményt kapja" - olvashatjuk Yoshida nyilatkozatát a PlayStation Blogon

Bár a játék minden Plus-tag számára elérhető lesz holnap, a többség sajnos csak offline játszhat vele, mivel az online komponenst csak fokozatosan fogják élesíteni. Hét hónap várakozás után ez már nem olyan nagy érvágás, nemde?

32.
32.
lacinho01
Srácok most akkor a "sima" driveclubos akar lenni ahol van a trial verzio? Vagy ps plus edisönön ahol 19.99£ van irva és csak később lesz? Köszi a választ
31.
31.
PaprikaJancsi
Nekem az idő során teljesen megtetszett ez a játék. Baromira bejön ez a csillagos megoldás. Persze undorító, hogy ennyi ideig húznak egy ,,demo" kiadását, de legalább aki akarja az kitudja próbálni.
30.
30.
Cipo3
Tudja valaki, hogy mivel jön a régen beígért 15 auto 13 pálya...stb. Valaki letöltötte írjon már.

Én most egy timed trial-t látok letölthetőt, ami kicsit csalódás. Nem látom hány napig játszható.
29.
29.
Keszmate
Én 6500 ft vettem használtem, és + még megvettem hozzá seasons passt, de nem bántam meg nagyon jó játék!
28.
28.
Spectrum
#27: Az alapjátékban 225 csillagot lehet szerezni, ha jól emlékszem, ehhez azóta kicsit hozzácsaptak a DLC-k, most már kb. 865 csillag szerezhető... Ez azért eléggé kitolja a single player szavatosságát, és akkor a single- és klubszintű challengekről meg a multiról nem is beszéltünk. Bőven van már kraft a játékban.

De igen, nem tudom, hogy az indiai helyszínen választható tartalmak mennyi változatosságot kínálnak majd. Ez valóban egy demó lesz inkább, kezdettől annak készült, csak a start után (merthogy kikerült az ígért időben) azonnal le is vették a store-ról, mert nem bírták a szerverek.

Akkor rakták ki az upgrade-t a store-ra, elvileg azok vehették volna meg, akik behúzták a plus-os verziót. De mivel a játékosok felháborodtak a plus lelövésén, mindenki számára megvehetővé ették, aki rendelkezik plus-tagsággal. Így lehet, hogy 12k-ért, akcióban pedig 7k-ért hozzá lehet jutni ehhez az egyébként szuperül kipofozott játékhoz.
27.
27.
WeeFeeri
Érdekes a ps plus edition. Már az alapjátékot ki lehet pörgetni max 5 óra alatt. Utána csak dlc pályák vannak. Akkor ez egy 1 órás demó vagy hogy gondolják?
25.
25.
Moldren
Valaki ugorjon bele a kútba, hátha beugrik a többi is.
24.
24.
Chrome1986
Most? Most??? MOST B+ HOGY VÉGRE ITT A BATMAN??? Ki a f...mat érdekel már??? Akkor se érdekelne ha a full verza lenne ps+ban.
23.
23.
Spectrum
Offline jön kezdetben, mivel...

ha a Driveclubba jössz, nem veheted el a fizetős játékosok szerverét!
22.
22.
Yanez
#20: Én nem csak ezzel szerettem volna, és szeretnék játszani, már jóóó sok ideje, mégsem tudtam, mert itt csücsül egy rakás másik játék, és időszűkében vagyok. Most nem fogok még többet venni, csakhogy porosodjanak. Egyszer ezt már eljátszottam: vettem újonnan egy játékot, de csak fél év után tudtam rá sort keríteni, akkor pedig már féláron is kapható volt. Ráfáztam.

Úgyanígy vagyok az Arkham Knight-al is, amit premierkor akartam, de rádöbbentem, hogy nem csinálhatom folyton azt, hogy félbe hagyok egy rakás címet. Így Batman is egyelőre a listán marad, pont mint a Driveclub esete. Na de nyilván, ahogyan te is mondod, baj van nálam a toronyban.
21.
21.
Chelseafan1989
#20: használtan láttam vaterán 6000-ért de a múltkor láttam 5-ért is elmenni 1-et.
szóval aprópénz ezért a játékért.
20.
20.
crashpipi
Nem hiszek benne, hogy van olyan ember, aki játszani szeretett volna vele és erre várt másfél évig, hogy kipróbálja Indiát 10 autóval, hogy el tudja dönteni, megvegye-e...
Ha mégis, ott baj van a toronyban.
Már 8-ért is láttam nem egyet neten.
19.
19.
tsulok
#17: Még néhány héttel a PS4 megjelenése előtt azt hirdették, hogy az első hónapon jön a Plusoknak (pedig már rég tudták hogy csúszni fog, nem is keveset), már 8 hónapja elérhető a teljes változat. Azért ez nem ugyanaz a szitu, mint amikor egy random játék csúszik.
Egyébként ezt se kérem ingyen, nem érdekel különösebben, Csak kárpótlásként akár kiadhatnák a teljes verziót is, vagy legalább kibővíthetnék több pályával, autóval.
18.
18.
Unknown
Az a legviccesebb hogy ennek a PS4 rajtjakor kellett volna megjelennie :D de jobb kesobb mint soha
17.
17.
simon 555
#9: Vannak játékok amik még többet csúsztak, azokat nem kéred ingyen?
16.
16.
simon 555
#2: Miután szerver gondok végett elcsúsztatták az eredeti megjelenéstől azóta ez az első hivatalos dátum a PS+ verziónak, szóval nem értem miért játszották volna el ezt sokszor?
15.
15.
Mr.Dead
#13: Szóval a nyitócím késett egy évet, aztán kiadták alpha állapotban, a beígért PS Plus verzió pedig még csak most jön meg? Ez marha jó...
13.
13.
Chelseafan1989
#10: van amire megéri várni, ez az volt!
Nehéz indulás bár a játékkal akkor is csak az online rész nem futott.
11.
11.
Yanez
#10: De az lett volna.
10.
10.
Mr.Dead
#7: Lehet, hogy hülyeséget mondok, de a DC nem nyitócím lett volna?
9.
9.
tsulok
#7: Több mint 1.5 évvel elcsúszott, sztem már igazán odaadhatták volna ingyen. Egyébként a Sony adta ki a játékot, 1st fejlesztés. Ennél jobban már nem is lehetet volna Sony játék.
8.
8.
respectpele10
PS Plus-os Uncharted 3-ból meg a Co-op-ot vették ki.. dafuq Sony ? :D
7.
7.
Chelseafan1989
#2: nem tudom miért adták volna oda a teljes játékot ingyen még 1 éves sincs a játék.
És amúgy is ezt a játékot nem a Sony fejlesztette szóval nem tudom miért a Sony van fikázva.
6.
6.
Chelseafan1989
vicces hogy csak a köpködés megy.
akinek nem kell nem játszik vele.
aki gondolkodott hogy pénzt költsön rá az most kipróbálja és eldönti.
én nem bántam meg hogy anno előrendeltem, mert egy szuper játék.
gyönyörű grafika élvezetes versenyek online és offline is.
2.
2.
Yanez
Úgy sem hiszem el, hogy holnap megjelenik. Túl sokszor eljátszották már ezt, de ha mégis, lesz mit nyüstölnöm, bár enélkül is több van, mint kéne. És akkor ezekszerint mégsem olyan jó arcok, hogy a full verzát adják. Banyek!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...