Itt van a Games with Gold júliusi kínálata

Link másolása
Bejelentette a Microsoft, milyen játékokat kapnak júliusban a Xbox Live Gold előfizetők ingyen. A Games with Gold most ünnepli második szülinapját, ezért egy fontos bejelentéssel is készült a cég.

Ebben a hónapban ünnepli a második születésnapját a Games with Gold szolgáltatás, melyet anno a Microsoft a PS Plus mintájára indított el. Amellett, hogy elárulták, mely játékokat fogják megkapni ingyen az előfizetők a következő hónapban, még egy bejelentéssel is készültek. Júliustól kezdve immár Xbox One-ra is két játék érkezik havonta.

Jövő hónapban mindkét konzol kap egy-egy nagyobb címet, melyek a saját sorozatukon belül kihagyhatatlan darabok.

Xbox One

  • Assassin's Creed IV: Black Flag (egész júliusban)
  • So Many Me (július 16-tól augusztus 15-ig)


Xbox 360

  • Plants vs. Zombies (július 1-től 15-ig)
  • Gears of War 3 (július 16-tól 31-ig)
58.
58.
godach
#57: Nem értem min húztad fel így magad.
Egyedül annyit mondtam, hogy én nem hallgatnék rád, mert mint a gyerekeknek, úgy változik a véleményed.
Egyik nap még jó az AC, blogot írsz róla és isteníted, másik nap meg nem tudsz megcsinálni egy küldetést, aztán mindenféle pocskondiázást nyomsz róla. És nem csak az AC-nál van így.
Körülbelül annyit jelent számomra a véleményed, mint amilyen minőségű hszt nyomtál most. Mint egy dedós, komolyan mondom.
57.
57.
Aanash
#52: Nem értem mi köze ehhez az assassins creed-nek.
Igen tetszett az ac aztán jobban elmélyülve benne változott a véleményem.
De most tőled bocsánatot kérek..és azta de megmondtad most nekem..huhhúúú..nem fogok tudni aludni:D

Na de várj adok még okot a beszólásra...
Szar a god of war..na most szidhatod az egész családfámat:D

AC fan..te meg god of war fan és akkor most mi van megöljük egymást?
Igen tetszett az elején a unity de te most komolyan úgy beszélsz mintha neked nem változott volna soha a véleményed...bocs te tökéletes vagy veled ez nem fordulhat elő én kérek elnézést.
Ja várj értem már.
Nem tetszik hogy leszaroztam a ps4 exkluzívokat.
Sajnálom de tényleg unalmasak számomra.

Különben is ki a faszom vagy te hogy magyarázkodjak főnök úr?
Na mindegy szarok én rá:)
50.
50.
Dirty666
#49: Arról nem beszélve, hogy ha van egy Xboxos haverod, akkor "homeolhatjátok" egymás gépét, így minden letöltött tartalom közös, ergo féláron veszel meg mindent (a live előfizetést is).
49.
49.
Aanash
Ps4-em van,de jelenleg abszolút elégedetlen vagyok.
Nem érdekel az,hogy milyen felbontás meg fps...eddig ps-em volt mindig,hűségből vettem most is azt,plusz reménykedem hátha lesz értelmes játék..

Jelenleg nagyon húz a szívem az xbox felé.
Gears Of War,Halo 5/Master Chief Collection,Rise Of Tomb Raide,Forza 5,Forza Horizon 2,Ryse,Sunset Overdrive és valami online kalóz játék is jön és imádom a kalózkodást..
Úgy vettem észre hogy az xbox one-ra fantáziadúsabb játékok vannak.

Ps4-re meg felőlem jöhet akárhány God Of War,mindig is utáltam.
Vagy Uncharted,három részt kijátszottam,köszönöm nem hoz lázba az új.
Egyedül a Horizon az ami érdekesnek tűnik,de boxra több minden érdekel.
The Last Of Us szintén kakszi nálam szóval abból is jöhet akármennyi nem érdekel.
48.
48.
respectpele10
46# What ? Egyszer egy hiba miatt volt ingyen, egyszer meg Gold-al, de mindkettő 360-on...
47.
47.
Guba32
#46: Lehet,hogy tévedek,de szerintem a Black Flag még nem volt ingyen XO-ra.meg aztán nem is tetszhet mindenkinek,de legalább már nem indie...A Rayman után végre megint valami,ami talán 5 percnél tovább fog lekötni.Talán....
46.
46.
KeXxX
Most nem értem, hogy mi ebben a király.. a Gears of War 3 tudtommal egy exkluzív cím, ami a X játékosok legalább 90%-ának megvan, az AC4 pedig legalább annyiszor volt ingyen mint amennyi rész van belőle most. A másik két játék pedig szemét kategória.
45.
45.
Guba32
#44: Ezt értem,de ez nem győzött meg,hogy miért sokkal jobb a PS4...(Volt PS1,PS2,Gamecube,Xbox,X360,PS3,PS4 is,tehát nem vagyok elvakult).Erre most pont mondhatnám,hogy a Black Flag a Goldban lesz,az NBA Live meg 6000-ezerért itt az EA Accessben van,az összes többi EA sportjátékkal együtt.Azt gondolom,hogy a játékkínálata miatt lehet egy gép jobb választás,mint egy másik.Viszont jelenleg nincs olyan kínálata a PS4-nek,ami alapján megalapozottnak venném a sokkal jobb jelzőt.
44.
44.
Chelseafan1989
#43: nekem az x360 joy jobban tetszett mint a ps3-é de múltkor kipróbáltam a xo-t is de az nem tetszett szóval ott nekem már a ps4-é jobban bejött.
A Store-ba mostanában remek leárazások vannak.
így vettem meg a Black Flaget múlt hónapban 4.000 pár száz Ft-ért meg még a jó múltkor az NBA Live 15-öt 6000Ft-ért.
Nekem meg pont hogy csak a Forza miatt kellene Xo de csak az miatt nem venném meg.
43.
43.
Guba32
Általában másik gamer oldalt olvasgatok(mert ott kulturáltabbak a fórumozók),de azért itt is bele szoktam olvasni cikkekbe,kommentekbe.Feltűnt,hogy sokan azt gondolják(hiszik,tudják),hogy a PS4 sokkal jobb,mint a XO.
Tőlük szerényen azt szeretném kérdezni,hogy miért jobb sokkal?
2013 decemberében vettem egy PS4-et.Mert "jobb,szebb" és akkor még csak úgy volt kinecttel jön az XO,ami még drága is.Aztán 2014 őszén már csere is XO-ra.
Miért?
Mert sokat Fifázom,és volt géphez kapott eladó kód 6ezerért,ami Ps-en csak dobozos és 16ezer.Volt Forza 5 5ezerért,PS-re még autós játék sem.Van EA Access évi 6ezerért,egy rakat játékkal.Stabilabb net.Olcsóbbak a live-ról tölthető játékok.
Akkor magyarázza el valaki,a Biztosan jobb táborból,hogy nekem miért lenne jobb jelenleg?(Bloodborne nem játszik,mert nem játszom rpg-vel,és technikai paraméterek sem,mert azokhoz nem értek,és én láthatólag semmi különbséget nem látok a két gép grafikája között).
Ha lehet csak higgadt választ várnék.Köszi!
39.
39.
PaprikaJancsi
#38: Igen, de Ps Now-ban akkor is meg kell venni, ha megvan a tulajdonodban.
Ez azért nagy különbség.
38.
38.
#30: A visszafele kompatibilitásnál ugyanúgy újra meg kell venni, ha nincs már a tulajdonodban a játék, mert mondjuk eladtad XOne vásárlásakor...
37.
37.
#31: Használtan Raymant kb 3-4 rugóért kapsz, szóval e miatt én nem keseregnék...
35.
35.
respectpele10
#30 Én is ugyanígy voltam : PS2, Xbox 360, Xbox One. A kontroller az egyértelmű, hogy az xbox-nál a legjobb, de ez szerintem még a PS-es játékosok is elismerik. Az meg, hogy 900p, ahogy írtad is, csak 1 méterre a tv-től, álló képen látszik. Az Xbox Live is sokkal stabilabb. Én sem bántam meg, hogy Xbox One-t vettem. :)
34.
34.
lacinho01
#30 fizetett hirdetést olvashattunk :)
33.
33.
TheBate
Én pl már nem anyám pénzéből fizetem a PS+-t, ha valami nagyon kell, akkor megveszem. Még élek. De sírhattok itt tovább, ha jól esik.
31.
31.
Hunszi
#29: PSeses vagyok...de a Rayman es az AC4 nagyon a XO felé tólja a mércét jelenleg.
30.
30.
Boncsika
Mosolyogva olvasom az XO vs PS4 kommenteket… De azt veszem észre, hogy ígéretes XO híreknél jóval több PS fanboy jelenik meg és kezdi el ócsárolni a terméket, mint ellenkező esetben…
Vicces, hogy a legtöbb ember, ki eddig PS4-et vásárolt, milyen mértékben oltja az XO tulajokat, hogy mennyire rossz gépet vettek stb. Természetesen voltak akkor is nem elvakult PS4 tulajok, szóval ez nem nekik szól… De a károgók, már akkor is és most is hülyeséget fecsegtek, fecsegnek… Eddig 1 érvet tudtak felhozni az XO ellen, hogy nem tudja az összes játékot 1080p-ben futtatni és mennyivel csúnyább 900p-ben… Bruhahahaha… 32”-os TV-n biztos észreveszik ezt a különbséget… De még 55”-os TV-n is csak úgy vennék észre a különbséget, ha 1m-re a TV előtt ülve álló képet néznének, az meg nem túl gyakori… (Win10 + DX12-től én személy szerint nem várok túl sokat XO-on, de biztos, hogy előre lépés lesz…) Ha nem is lesz meg a 1080p, akkor is sokkal szebb effektek lesznek, vagy 900p mellett nagyobb FPS-t tud majd produkálni a gép…
Most meg, hogy az MS előrukkolt a visszafele kompatibilitással, meg egészen frappáns címeket tesz elérhetővé a Gold előfizetők számára, most ezért fos az XO… „Kinek kell visszafele kompatibilitás, nem használnám soha stb… Hát persze, hogy nem… hahahaha” PS Now nem egy rossz dolog technikailag nézve, de kell hozzá állandó internet kapcsolat (Ja igen, ez miatt is ostorozták az MS-t), plusz újra meg kell venni a már tulajdonodban lévő, vagy már egyszer tulajdonodban volt játékokat… A szolgáltatás szerintem nem kérdés, hogy melyiknél jobb… Az XBOX Live simán elveri a PS szolgáltatását… De biztos ebbe is bele fognak majd kötni…
Én anno PS2-ről azért váltottam X360-ra és most XO-ra, mert a kontrollere fényévekkel jobb volt a PS irányítónál… PS3 kontroller szintén kuka, PS4 már jobb, de szerintem még mindig nem lehet egy lapon emlegetni az XBOX irányítójával… Nem bántam meg, hogy XBOX-ra váltottam… 1 dolog miatt örülnék ha lenne mondjuk PS3-am, vagy PS4-em, mégpedig az, hogy akkor tudnék azzal a pár jó játékkal is játszani, mi csak PS-re jelent meg… (De ez kevés, hogy vegyek PS-t)
Végül nyugodt szívvel kijelenthetem, hogy mindkét fél kompromisszumok mellett vásárolta meg a szeretett termékét, szóval mielőtt elkezdenék itt leszólni az XO tulajokat a PS Fanboy-ok előtte gondolkodjanak el és lássák be, hogy az ő gépük sem tökéletes, sőt… És az ő szeretett gyártójuk sem egy angyal… ja igen és attól, hogy PS4-ből több fogyott, az nem feltétlenül egyenlő azzal, hogy jobb, de ezt úgy sem fogják megérteni a vérpistik…
29.
29.
Azért 1 játék alapján szerintem nem érdemes egyből azt gondolni, hogy ezerszer jobbakat adnak, legalábbis most az XOne-ról beszélek, eddig ezek voltak:

Halo:Spartan Assault, Max:The Curse of..,Guacamelee!,Crimson Dragon,Strike Suit Zero, Super Time Force, Chariot, Völgarr the Viking, Worms Battleground, D4: Dark Dreams..,#IDARB, Rayman Legends, Pool Nation: FX, Child of Light, Castlestorm, Massive Chalice, Assassin's Creed IV: Black Flag, So Many Me

PS4-en pedig ezek voltak:

Contrast, Resogun, Don't Starve, Outlast, Sound Shapes, Dead Nation, Mercenary Kings, Stick it to the man!, Pixeljunk, Trine 2, Doki-Doki Universe, Strider, Towerfall, Fez, Road not taken, Sportsfriends, Velocity 2X, Dust, Pix the Cat, Spelunky, Escape Plan, SteamWorld Dig, The Binding..,Injustice, Secret Ponchos, Titan Attacks, InFamous: First Light, The Swapper, Apotheon, Rogue Legacy, Transistor, CounterSpy, Oddworld: New 'n Tasty!, Olli2, Valiant Hearts, Aaru's Awakening, Never Alone, Tower of Guns, Ether One, Guacamelee!, The Unfinished Swan, Race the sun, Hohokum, MGS V: Ground Zeroes, Skulls of the Shogun, Super Exploding Zoo, Futuridium

Ez alapján most mindkettőben kb 1-2 jobb volt, a többi UGYANAZ a kategória :-D
28.
28.
Gora
Ha Ps plus-oz is adnák az AC4-et jó lenne nem csak a dedókat kéne osztogatniuk. (Bocsábat nagy ritkán adnak egy max kettő értelmeset is)
27.
27.
Hunszi
#26: Teljes mértékben egyetértek veled, én is pont így voltam, ahogy te...annyira elvult a gépem, hogy törtenetesen, ha már szóba került pont az AC4 még lowon is akadozott rajta...elgondolkodtam abban a pillanatban, inkább vegyek egy PC-t mivel addig csakis kizarólag PC-m volt, vagy jöhet valamelyik next gen konzol. Végül az PS4 mellett döntöttem és egy percig nem bántam meg, mivel nekem ez az első, így még a remasteredek sem zavarnak, mert egytől egyig újnak számítanak nekem, sőt mióta áttértem PC-ről konzolra, valahogy többet játszom is. Nem tudom miért...egyszerűen jobban esik.
26.
26.
Chelseafan1989
#25: Van egy Lenovo y510p laptopom de nem szeretek pc-n játszani meg ahhoz hogy a ps4-es grafikát elérjem nem lenne elég egy 120 ezres pc.
ha meg igen akkor évről évre fejleszteni kellene.
Én tudom hogy jól döntöttem mert régen csak pc-n játszottam de már 1,5 éve csak a konzol és jobban tetszik, de kinek mi nekem ez neked a pc mások vagyunk!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...