Megint csúszik a PC-s Dead or Alive 5 multija

  • Írta: zoenn
  • 2015. július 2.
  • Csúszás
Link másolása
Mint ismert, a Dead or Alive 5: Last Round PC-s verziójából kimaradt a multiplayer a márciusi premierkor, a Team Ninja akkor június végére ígérte az online módot. Nos, ebből nem lett semmi, és nincs új dátum sem.

Mégsem jelent meg június végén az a patch, amely élesíti a PC-s Dead or Alive 5: Last Round multiplayer szekcióját. Az alapjáték márciusban debütált a Steamen, a rajongók azóta sem tudnak online meccseket vívni. 

A Team Ninja szerint az online mód jelenleg bétatesztelés alatt van, hiszen nagyobb hibákat fedeztek fel benne nemrégiben, ezért még tovább csúsztatták a megjelenést. A fejlesztők elnézést kértek azért, mert az utolsó pillanatban szóltak, és sajnálják, amiért kellemetlenséget okoztak a játékosoknak. A stúdió megígérte, hogy nem fogják a végtelenségig csúsztatni. 

Amint lesz új dátum, frissíteni fogják honlapjukat. Noha a Dead or Alive 5: Last Round multiplayerrel felvértezett bétaverziója továbbra is elérhető a Steamen, de komoly hibáktól szenved. 

6.
6.
tirpa
Ezzel semmit sem vesztenek a PCs-ek. Ez a "játék" annyira el van rontva amennyire csak lehet. :( Amióta kirúgták/elhagyta a Tecmo-t Tomonobu Itagaki, azóta nem jött ki egy normális Ninja gaiden és Dead or Alive sem. Teljesen lejáratják ezeket a nagy címeket :( Szánalmas...
4.
4.
TITS! Be kell egy ilyet szereznem... :DDD
3.
3.
biohazard rex
Hát ahhoz képest, hogy béta állapotban van az online, jobban sikerült a netcode mint a konzolos verziókon. (pedig azoknak is nagyon jó volt)
2.
2.
strike19
Dead "OR " Alive:
You spin me right round, baby
right round like a record, baby
Right round round round
You spin me right round, baby
Right round like a record, baby
Right round round round
1.
1.
Címben hiba *error* *error* *error*
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...