Bemutatkozik a The Escapists: The Walking Dead

  • Írta: fojesz
  • 2015. július 8.
  • Bejelentés
Link másolása
A San Diego-i Comic-Con apropóján jelentették be, hogy új mellékágat kap a The Escapists, ráadásul a spin-off a The Walking Dead-képregényeket fogja feldolgozni. Már az első gameplay kedvcsinálók is befutottak.

A Team 17 a Skybound Entertainmenttel karöltve dolgozik a játékon, amely összemossa a The Escapists játékmenetét a The Walking Dead-képregények univerzumával. A játékos Rick Grimest irányíthatja, a feladata pedig az lesz, hogy kiszabadítsa magát és a zombis széria jól ismert karaktereit az egyes pályákról, miközben igyekszik megbirkózni a közelben tanyázó zombisereggel.


A játékban több ismerős helyszín is visszaköszön majd (lásd az első, kórházas pályát), és bár a PC-re, PS4-re és Xbox One-ra megjelent eredeti The Escapists játékmenete alapvetően nem változott, bizonyos részei, mint például a harcrendszer, átalakultak. A The Escapists egyébként idén mutatkozott be, a boltokba kerülése óta pedig több mint 600 ezer példány fogyott belőle; a zombis mellékág a nyár végén fut be, de csak PC-re és Xbox One-ra.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...