A hónap végén jön a Breach & Clear: Deadline

  • Írta: zoenn
  • 2015. július 9.
  • Megjelenés
Link másolása
Emlékeztek még Robert Bowling taktikai stratégiájára, a Breack & Clearre? Az egykori Call of Duty-fejlesztő új csapata lassan révbe ér a folytatással, amely a Deadline alcímet kapta. Igen, zombik ellen harcolunk majd.

A Breach & Clear eredetileg mobilokra jelent meg 2013-ban, majd egy évvel később PC-n is napvilágot látott. Egy hamisítatlan taktikai stratégiával volt dolgunk, melyben egy különleges műveleti egységet irányíthatunk. A játékot a Mighty Rabbit Games készítette el annak a Robert Bowlingnak az irányításával, aki korábban az Infinity Wardnál dolgozott.

A folytatás a zombiapokalipszis közepén játszódik, egy csapatnyi katonával kell elmenekülnünk egy városból, amit elleptek a zombik. A játékmenet hűen követi az elődjét, itt is csak a pontos tervezésen és időzítésen múlik a siker. A játékot bármikor szüneteltethetjük, így egyenként adhatunk parancsokat a katonáinknak.

A Breach & Clear: Deadline július 21-én landol a Steamen.

3.
3.
kisbiflos
#1: De, meg a Police Warfare-t, meg tudom hogy egy negyedik játékkal kapcsolatosan is hallottam már ezt. Tudod hogy megy ez, van egy graphic designer a csapatban aki a CoD-on is dolgozott aztán a média már azt írja, hogy a régi CoD csapat dolgozik rajta.
2.
2.
dante92
Ez a trailer nagyon beteg!
Engem az X-Com-ra emlékeztet. Lehet telóra be is szerzem :)
1.
1.
DON GONDOCS
Az egykori Call of Duty-fejlesztő új csapata azok nem a titanfall-t csinálják?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...