Brutális traileren a Transformers: Devastation

Link másolása
Látványos gameplay trailer érkezett a Platinum Games-féle Transformers-játékból. Ezután az előzetes után már tudjuk miért a Devastation, azaz pusztulás alcímet kapta a játék.

Az idei E3-on jelentette be a Platinum Games, hogy Transformers-játékon dolgozik a csapat. A Devastationben a fejlesztők elképesztően látványos akciót ígérnek, az alábbi trailer láttán pedig talán a Michael Bay-féle feldolgozás rajongói is elismerően csettinthetnek.


A játékban robotként és járműként is harcolhatunk majd, a két játékmód között pedig bármikor válthatunk. A kétféle stílust kombinálhatjuk, így a harcok amellett, hogy látványosak lesznek, még a változatosságra sem lehet majd panasz. Ahogy a trailerben is látható, több ismert szereplő is fel fog tűnni. Természetesen mindenkinek egyedi mozdulatai és képességei lesznek.

A Transformers: Devastation idén ősszel jelenik meg PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra. 

15.
15.
gegory
Ez az archetipikus ábrázolással el is adták a játékot a rajongóknak. A többi kis köcsögnek akinek meg a Bay féle Tranformersre veri ki az menjenek és játszanak a...
12.
12.
Yanez
#4: Ilyen erővel bármilyen olyan játékot hívhatunk MK klónnak, ahol lehet püfölni egymást. :D Vagy várjunk csak, mi az a Mortal Combat... Combat... Com... C????
11.
11.
kopic
#7: lol
Azt te szoktad csinálni.:D
10.
10.
logic5
Hát nosztalgia ide vagy oda, egy scooby doo játékkal se játszanék, ezzel sem fogok. Nem látom értelmét. Jöhetnek a lehúzós kommentek.
4.
4.
Cipo3
Ez akkor most mortal combat klon? Vagy ilyen fajta játék lehet?
3.
3.
PaprikaJancsi
Hihetetlenül jól néz ki :) Alig várom.
2.
2.
Big83
És ez az eredeti rajzokból van. Gyermekkorom nosztalgiája.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...