Konzolcsomag a Gears of War: Ultimate Editionnel

  • Írta: zoenn
  • 2015. július 11.
  • Hír
Link másolása
A San Diego-i Comic-Conon jelentette be a játék alkotója, Rod Fergusson, hogy augusztus végén olyan Xbox One-konzolcsomag érkezik, melyben mellékelik a Gears of War: Ultimate Editiont is.

A Gears of War: Ultimate Edition-féle konzolcsomagok augusztus 25-én érkeznek, pontosan azon a napon, amikor a játék is a boltokba kerül. Ha hihetünk Rod Fergussonnak, akkor az év végéig mindegyik bundle-ben megtaláljuk majd az első Gears of War felújított változatát - persze csak a készlet erejéig. 

A csomag egy 500 GB-os fekete Xbox One-nal érkezik, illetve a Gears of War: Ultimate Edition letöltőkódjával. Kapunk egy különleges Cole-skint, illetve hozzáférhetünk majd a Gears of War 4 jövőre induló multiplayer bétájához. A csomag 349 dollárba kerül, azaz ugyanannyiba, mint a játék nélküli kiszerelés.

Fergusson emellett megerősítette, hogy a Gears of War: Ultimate Editionben nem lesz hordamód. Az ok prózai: az első Gearsben nem volt annyiféle ellenség, mint a második részben - nélkülük pedig nagyon korlátozott lenne a kooperatív móka.

A következő videóból kiderül, hogy miként dolgozták át a srácok a játék átvezető jeleneteit.

5.
5.
godach
#3: 2 nap alatt, 2x belekötni valakibe kicsit unalmas. Esetleg a játék, vagy a csomag megmozgatja a fantáziád? Oszd meg velünk a gondolataid, ha igen.

SwitcX
Megveszed? ;)
2.
2.
Yanez
Ez jó ajánlat, hiszen aki XO-t vesz, a játékot ingyen kapja hozzá! Ezen jómagam is elgondolkodom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...