Tekken X Street Fighter - még mindig készül

  • Írta: Shifty
  • 2015. július 15.
  • Érdekesség
Link másolása
Évek óta semmit se lehet hallani a Tekken univerzumában vendégeskedő Street Fighter-karakterek közreműködésével készülő Tekken X Street Fighterről. Ezt a csendet törte most meg a játék producere.

Hihetetlen, de a Capcom és a Namco öt évvel ezelőtt, 2010-ben jelentette be, hogy ismét összeeresztik ismert univerzumaik harcosait. A közreműködés gyümölcseként három évvel ezelőtt meg is jelent a Street Fighter X Tekken, azonban a folytatásról, a Tekken X Street Fighterről a mai napig nem érkezett semmi érdemi információ, így sokan már azt hitték, a Namco végül lelőtte a projektet.

A Famitsu azonban nemrég meginterjúvolta a játék producerét, Katsuhiro Haradát, aki elmondta nagyon jól haladnak a fejlesztéssel és csak a megfelelő időpontra várnak, hogy bemutathassák a játékot. Harada állítása szerint több lényegi elemmel, mint például a karakterfelhozatallal, kombórendszerrel és egyéb játékrendszerekkel is készen vannak már.

7.
7.
br1Koo
#6: tudom, de street fighter karakterekkel.
6.
6.
keiji maeda
#5: ez nem street fighter lesz ....... hanem tekken
5.
5.
br1Koo
pfej.. street fighter. Tekken hetet a népnek!
4.
4.
keiji maeda
#3: messze de már annyi éve húzzák , hogy lassan akiket érdekelt , azoknak is elvesztették az érdeklődését , én speciel már el is fejtettem ezt :)
3.
3.
bubinaru8
messze van az még keiji és kíváncsi vagyok
2.
2.
Effecta
"Harada állítása szerint több lényegi elemmel, mint például a karakterfelhozatallal, kombó rendszerrel és egyéb játékrendszerekkel is készen vannak már."

Egy verekedős címnél mi az anyámmal szöszölnek még?
1.
1.
keiji maeda
addig várnak hogy kijön a PS5 meg az XboxTwo :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...