Legacy of the Void - ezt kínálják a spéci kiadások

  • Írta: Shifty
  • 2015. július 16.
  • Érdekesség
Link másolása
Ugyan továbbra sem tudni, hogy mikor kerül boltokba a StarCraft 2: Legacy of the Void, a Blizzard azt viszont leleplezte, mit is tartalmaznak majd a különböző kiadások, amelyeket már elő is lehet rendelni.

Az epizódokra szabdalt StarCraft 2-trilógia harmadik felvonása, a protossra koncentráló Legacy of Void végre előrendelhető a Battle.net oldalán keresztül. A bejelentés szerint három különböző kiadás (standard, Deluxe és Collector's Edition) közül választhatunk.

Az 59,99 dollárba kerülő Deluxe változat tartalmazni fog néhány StarCraft 2-szkint, továbbá kapunk mellé egyéb digitális kiegészítőket is, amelyeket a Blizzard más játékaiban tudunk beváltani. Ilyen lesz a Wolrd of Warcrafthoz adott Archon Battle Pet, a Heroes of the Stormban beváltható Void Seeker Mount és a Hearthstone-ban aktiválható Protoss Card Pack is.

A gyűjtőknek szánt másik kiadvány a fentiek mellett tartalmazni fog jó pár Protoss-témájú portrét és karakterszkint, egy keménykötésű útmutatót, egy extrákat és átvezetőket tartalmazó DVD-t, illetve a játék teljes zenei anyagát. Ez a csomag 79,99 dollárba fog kerülni.


Emellett megvásárolható lesz a mind a három StarCraft 2-epizódot tartalmazó komplett kiadás is. A Wings of Libertyt, Heart of the Swarmot és a Legacy of the Voidot is felsorakoztató csomag 59,99 dollárba fog kerülni.

És ezzel még nincs vége, a Blizzard ugyanis megerősítette, hogy az előrendelők már most megkapják a három fejezetet tartalmazó Whispers of Oblivion prológot, ami Zeratulra koncentrál és lényegében egy narratív híd a Heart of the Swarm és a Legacy of the Void között. Akik nem rendelik most elő a játékot, azok is megkapják majd ezt a kiegészítést, de csak később.

A StarCraft 2: Legacy of the Void PC-re és Macre fog megjelenni, várhatóan az év végén vagy a jövő év elején.

10.
10.
Mr.Dead
#9: Nem az a gond, hogy megéri e. Ez bizony drága....
9.
9.
Lorthirash
#7: bármit is gondolsz erről 25 k-t ez a játék megér.
8.
8.
Perseus84
Nah en megvettem. Alig varom h hazaerjek es kiprobaljam :)
7.
7.
exonic
#5: A teljes trilógia nekünk 20k felett van ...
6.
6.
FekaFOB
A legbagyobb gond, hogy jelenleg csak a divitális verziók előrendelői élvezhetik a mini kampányt és a bétát. Míg én ki a dobozos gyűjtőire várok még nem rendelhetem elő és nem is kaphatok ezekből a lehetőségekből. Ez egy kicsit felháborít, mert én is előrendelném ezekért, de nem a digitálisakat akarom. A hivatalos fórumokon is láttam h nagyon sokan háborodtak fel emiatt...
5.
5.
RangerFox
Hát 3k a Wings of Liberty meg a Hots külön, a legacy of Void meg egy tízesért lehet előrendelni, így a teljes trilógia 16k, ami szerintem teljesen korrekt
4.
4.
markoci555
Az a 3-as csomag kéne nekem, csak k*rva drága
3.
3.
Sznfctm
Bezony a 60 dollár az általában 60 euró, erre én is mindig kíváncsi voltam, hogy hogy jön ki. :P (Ugyanakkor pl ha boltban vásárolsz, és nem online pl steamen, máris elviselhetőbb az ára.)
2.
2.
Perseus84
Wazzee jojjon mar!!!
1.
1.
exonic
Sajnos nekünk, európaiaknak nem azok az árak érvényesülnek. Mint mindig, nekünk megint többe fog kerülni... Sosem értettem hogy ami amcsiban 60 dollár , azt nállunk az EUban miért kell 50 fonttér vennünk, mikor 60 dollár akármerről nézem kevesebb mint 40 font... jó, biztos meg van az oka de na...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...