Rising Thunder - free-to-play verekedős játék PC-re

  • Írta: zoenn
  • 2015. július 21.
  • Bejelentés
Link másolása
A Radiant Entertainment az EVO 2015-ön leplezte le a legújabb játékát, a Rising Thundert. A free-to-play bunyós cím hősei robotok lesznek, a cím kizárólag PC-re érkezik, a látványért pedig az Unreal Engine 4 felel.

A Capcom egykori kiválósága, a Street Fighter IV egyik designere, Seth Killian kezei alatt formálódik a Rising Thunder, egy PC-exkluzív verekedős cím robotokkal a főszerepben. A Radiant Entertainment alkotásában nem lesz szükség többgombos kombók begyakorlására, az ígéretek szerint minden képesség (energialabda, különféle ütéskombinációk és hasonlók) egy-egy billentyűhöz van rendelve.


A győzelemhez elég ezek között váltani és mindössze az irányt kell megadnunk, és kész. A rendszer roppant felhasználóbarát, a veteránok bizonyára mosolyognak rajta, de aki most ismerkedik a műfajjal PC-n, annak tetszeni fog. Aztán ki tudja, lehet, hogy idővel hardcore, e-sportra is alkalmas játékká válik.


Annál is inkább, hiszen az Unreal Engine 4-gyel hajtott Rising Thunder free-to-play modellben lát napvilágot, de csak a kozmetikai cuccokért kell fizetnünk valódi pénzt. A technikai alfateszt július 28-án indul.

2.
2.
PaulMarloW
ezt jobb mint a Street Fighter IV
1.
1.
DON GONDOCS
Street Fighter IV egyik designere, ez egy az egyben a Street fighter csak robotokkal. Mondjuk nem rosz, csak nem túl eredeti, de legalább f2p.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...