Kiderült, ki rendezi a Minecraft-filmet

  • Írta: zoenn
  • 2015. július 22.
  • Cooltúra
Link másolása
A pletykákkal ellentétben mégsem a Night at the Museum rendezője dirigálja majd a Minecraft-filmet, helyette egy olyan úriembert választott a Mojang, aki eddig nem csupán a kamera mögött, hanem színészként is jeleskedett.

A Mojang bejelentette, hogy Rob McElhenney rendezi majd a Minecraft: The Movie-t. Ne ijedj meg, ha nem mond semmit az úriember neve! Eddig csupán pár Felhőtlen Philadelphia-epizódot írt és rendezett, illetve néhányszor producerkedett. McElhenneyt szintén ebből a sorozatból ismerhetjük színészként, ő volt Mac. 

McElhenney kinevezése azt is jelenti, hogy mégsem a korábban szóba került Shawn Levy (Night at the Museum) dirigálja a filmet, ami nem feltétlen jó hír, hiszen Levynek legalább tisztességes portfóliója van.

A Minecraft: The Movie leghamarabb a jövő év végén kerülhet a mozikba.

Köszi, north!

3.
3.
randall13
Akkor nézzétek meg az An Eggs Guide sorozatot YT-n..
2.
2.
zsocc-nrg
Ebből nem hogy jó filmet de filmet sem igazán tudom hogy lehetne készíteni. A Felhőtlen Philadelphia pedig szvsz maga a förtelem, borzalmas sorozat... De majd meglátjuk mit tud a srác ebből kihozni.
1.
1.
Cipo3
Nem tudom elképzelni, hogy jó legyen egy minecraft film.

Mintha a felhő alapú szolgáltatásokról akarnánk filmet csinálni (nem dokumentum filmet) ahol egy felhő lenne a főszereplő.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...