Multiplayer nélkül jön a Deus Ex: Mankind Divided

  • Írta: Shifty
  • 2015. július 22.
  • Érdekesség
Link másolása
Patrick Fortier, a Deus Ex: Mankind Divided játékmenetért felelős rendezője az OXM-nek adott interjúban megerősítette, az új Deus Ex-játék is többjátékos mód nélkül kerül majd boltokba. Indoklást is kaptunk!

Patrick Fortier, a Deus Ex: Mankind Divided játékmenetért felelős rendezője nemrég az OXM-nek adott interjút, amiben természetesen a jövő év elejére időzített folytatásról is rengeteg szó esett. A sok-sok érdekesség közül mégis az a legfontosabb infó, hogy a Deus Ex: Human Revolution után a Mankind Divided se kap multiplayer szegmenst.


Fortier azzal indokolta a csapat döntését, hogy az Eidos Montreal egész egyszerűen még nincs felkészülve arra, hogy többjátékos módot készítsen a játékaihoz. A rendező úgy véli, ha lenne egy remek ötletük, s mégis erre adnák a fejüket, akkor egyrészt a játék kifejezetten az online módról szólna. Másrészt ez esetben egyszerűen nem tehetik meg, hogy külsős fejlesztőcsapatra bízzák a munkát, ugyanis alapvető dolog, hogy az első naptól kezdve ők foglalkozzanak a fejlesztéssel.

A direktor ezután arra is kitért, hogy szerinte a Mass Effect 3 többjátékos módja kiváló példája annak, hogyan kell egy alapvetően egyjátékos kampányra kihegyezett játékhoz remekbe szabott multit készíteni. Szerinte azonban az Eidos Montreal ettől még nagyon messze van, így inkább arra koncentrálnak, hogy a szóló mód tökéletes legyen.

A Deus Ex: Mankind Divided 2016 elején landol a boltokban PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

4.
4.
dante92
Nagyon helyes, egy ilyen játékba nem is kell.
3.
3.
Ez teljesen rendben van, aki multit keres, keressen mashol.
2.
2.
PaulMarloW
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...