Újra hallat magáról a For Honor

Link másolása
Nem sokat hallottunk az E3 óta a Ubisoft véres akciójátékáról, a For Honorról. Az akkori bemutatón és előzetesen kívül alig kaptunk némi információt, most azonban egy új trailerrel törték meg a csendet készítők.

Még az E3-on jelentette be a Ubisoft a For Honort, mely egy közelharcra fókuszáló akciójáték lesz. Az akkori bemutatón egy multiplayer ízelítőt kaptunk, így nagy eséllyel fontos szerepe lesz a kooperatív módnak a játékban. Érdekesség, hogy különböző korok harcosai is részt vehetnek majd a csatákban, így lovagok, vikingek és szamurájok is együtt csatázhatnak majd.

Az új trailer a sajtó visszajelzéseire fókuszál, így természetesen csak pozitív véleményeket olvashatunk. Ennek ellenére tényleg ígéretesnek tűnik a For Honor, és reméljük, nem esik majd a The Crew vagy a Watch Dogs csapdájába.


A For Honor PC-re, PS4-re és Xbox One-ra jelenik majd meg.

8.
8.
crytek
#7: Elvileg lesz : http://www.onlysp.com/for-honor-will-have-a-single-player-campaign-first-story-details-released-with-more-to-come/

De mivel only multiként nyomatják sajnos érzésre töltelék foshalmaz lesz így skip :(
7.
7.
PaulMarloW
6.
6.
rexsimus
Érdekes lenne, ha nem 4vs4 lenne a multi. Elég sovány így a játék. Pont az adná meg a hangulatát, ha többen is egymásnak eshetnénk, de így elvész az élvezet, főleg, hogy pontokat kell foglalni, amit így majd mindenki leszar.
5.
5.
bencedobos15
#2: De a Ubinak nem az számít, hogy kit mennyire fog érdekelni. Azalatt a 2 hónap alatt mennyit fog hozni ?! Na az érdekli a Ubit. Azért hátha valami jó sül ki belőle. Mondjuk ez a 4V4+1millió NPC nekem sem tetszik...
4.
4.
crytek
Singlere kiváncsi leszek!
3.
3.
5t3v3nk3
Majd eldől mi lesz belőle. Engem momentán érdekel.
2.
2.
Drazhar
Én már a bejelentéskor sem értettem igazán, hogy akarnak ebből egy tartalmas játékot csinálni. Van három fajta harcos, 4v4-be nyomják egymás+csomó random minion ellen. Kb ebbe is max annyi potenciál van, mint egy Evolve-ba: 2 hónap és a kutyát sem érdekli.
1.
1.
dcba
Latom az Ubi kezd rajonni, h lassan ki fog merulni az Assassin Creed, ezert a bergyilkosokat atskinezik hatalmas pancelos harcosokka, kevesbe lesz akrobatikus a fohos es voila, kesz az uj franchise amit ki lehet adni evrol evre.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...