For Honor PC, PS4, XBOXONE

Teljesen új IP a Ubisofttól, amelyben masszív csatákat vívhatunk a középkor vérzivataros időszakában.

Íme, a For Honor új szezonja

A Ubisoft nagysikerű játékához folyamatosan érkeznek a tartalmi frissítések. A For Honor Shattered Fates nevű szezonja hamarosan elrajtol.

Úgy tűnik, hogy a For Honor is tiszteletét teszi Dead by Daylightban

Nagyon úgy fest, hogy hamarosan a Ubisoft kardozós játéka, a For Honor is vendégeskedik majd a Dead by Daylight világában.

Futottak még a Ubisoft Forward műsorán

A legfontosabb bejelentésekről már külön beszámoltunk, a Ubisoft Forward azonban rengeteg kisebb érdekességet is hozott. Lássuk, mit mutatott még a tegnap esti műsor!

Milyen játékokra számíthatunk a Ubisoft Forwardon?

A nyári forgatagtól kissé leszakadva a héten végre a Ubisoft is megtartja a maga önálló játékbemutatóját. A franciák azt is elárulták, hogy milyen bejelentésekre számíthatnak a műsor nézői.

Hat játékkal kezdi a júniust az Xbox Game Pass

Illetve pontosabban nyolccal, hiszen a hónap első felében érkező címek egyike egy gyűjtemény: a Ninja Gaiden: Master Collection. Ezen túl befut az Assassin's Creed: Origins és a For Honor is.

Ekkor csatlakoznak az Xbox Game Passhez a Ubisoft korábban ígért játékai

Néhány hete már megtudhattuk, hogy az Assassin's Creed: Origins és a For Honor: Marching Fire is bekerül az Xbox Game Pass könyvtárába. Ma megtudtuk, mikor kerül erre sor.

Íme, az Xbox Game Pass második áprilisi bővítése

Az Xbox Game Pass előfizetői április végén is számíthatnak új játékokra: egy kőkemény akció-kalandjáték, a PlayStation 5 egyik nyitócíme és egy adócsalást elkövető tarlórépa is a terítéken van.

For Honor - a héten rajtol a keresztplatformos játék

Öt évvel a megjelenése után kapja meg a keresztplatformos játék lehetőségét a For Honor. A Ubisoft két fázisban rajtoltatja el az új funkciót, ezek közül az elsőre már a héten sor kerül.

E3 2021: Futottak még a Ubisoft Forward adásán

A Ubisoft természetesen a már jelenleg piacon lévő játékairól sem feledkezett meg. Lássuk, hogyan alakul a For Honor, a The Crew 2, a Trackmania és a Brawlhalla jövője! Ja, és a stúdió filmes divíziója is megrebegtette a szárnyait.

Újabb négy játékkal bővül a Game Pass kínálata

Menetrendszerűen bővíti tovább a Microsoft az Xbox Game Pass kínálatát, a minap pedig az is kiderült, hogy mely címekre számíthatnak az előfizetők a júniusi hónap első felében. Lássuk a felhozatalt!