Rajongók figyelmébe: jön a Fallout Anthology

  • Írta: fojesz
  • 2015. július 24.
  • Bejelentés
Link másolása
Már egy Fallout-bejelentés is érkezett a QuakeConról, Pete Hines rántotta le a leplet a Fallout Anthology nevű pakkról, amely különleges csomagolásban szállítja majd a sorozat eddig megjelent részeit.

Habár a rajongók valószínűleg már beszerezték a széria korábbi részeit (Fallout, Fallout 2, Fallout Tactics, Fallout 3, Fallout: New Vegas), a PC-s Fallout Anthology csomagolása annyira menő, hogy garantáltan összefut a nyál a szájukban miatta:

Igen, egy miniatombombában is meg lehet majd venni az eddigi Fallout-játékokat, sőt még az új rész lemezének is lesz benne hely. A csomag ráadásul egyáltalán nem drága, Amerikában például 50 dollárért lehet majd kapni szeptember 29-től. Európába október 2-án jut el a pakk.

28.
28.
Hab
#12: Lehet le kéne szállnod a magas lóról...
26.
26.
X-COM
Szép bomba. Araboknak 50% kedvezmény.
25.
25.
Mortician
#12: Jó lesz az Fat Man-nek is.

http://fallout.wikia.com/wiki/Fat_Man_%28Fallout_3%29
24.
24.
godach
#23: HA lapitopi akkor igen. De ezeket a pár éves játékokat az általad említett kártyával is simán elfuttathatná. Sőt...
23.
23.
dzsiádzsó
#22: 11 ért már szerintem plusz 1 GB ramot is vehet bele, 730 GT, meg egy 1GB DDR2 belemegy aztán irány Fallout simán elviszi őket. Aztán lehet valami alaplapi integrált VGA-s laptopja van, akkor sajnos valóban vége a mesének :)
22.
22.
godach
#21: Hat éve 11-ért simán kapott kártyát. De ha most bemegy és vesz egy Gf620-at, ami nem hiszem hogy több lenne, az is vígan elviszi a Fallout 3.-at.
20.
20.
simi
#17: a Fallout 3 goty kiadása mondjuk legendásan rossz, fps esések, véletlenszerű lefagyások.
15.
15.
godach
Nem szoktam ilyet mondani, de kell egy ilyen nekem.
14.
14.
Chrysh
Az XCOM Enemy Unknown volt a belépőm az ilyesfajta stratégiákba és igazán megtetszett ez a fajta zsáner, akkor a régi részeket is ki fogom próbálni, köszönöm az ajánlásokat! :))
13.
13.
br1Koo
#7: Öregek mint az országút, viszont a Fallout 1-2 még igazi RPG volt, ahol tényleg gondolkoznod kellett egy-egy küldetésen/megoldáson. Abból a gyönyörű korból való játékok, ahol point & click szerű kis puzzle-öket raktak a játékokba, amiket ha nem tudtál megoldani nem tudtál felmenni a netre walkthrough-ér, max újságokban próbáltál végigjátszást keresni több kevesebb sikerrel, amikor kitalálod őket feldobod a napszemüveget és ordibálsz meg visítassz mint egy orángután.
12.
12.
br1Koo
#4: Fat Boy, nem Fat Man(a Fat Man egy valódi atombomba volt, nem a játékbeli) te nagy Fallout fan..
11.
11.
iNKARNATE
#7: Igazából kb. a legjobb RPG-k között vannak (nyilván a Tactics nem). Egészen elfogadhatóan öregedtek, de nem mai darabok.
10.
10.
Mr.Dead
#7: Hát a Fallout 3 nekem nem igazi Fallout ...a New Vegas az. A F3 nekem inkább egy poszt-apokaliptikus lövölde...
9.
9.
dzsiádzsó
#7: Hát teljesen mások, ha játszottál a Wasteland-del mostnában, akkor valami olyasmire számíts. Egyébként aki még nem találkozott velük és szereti az ilyen kategóriát, akkor simán jók még.
8.
8.
dzsiádzsó
#4: Epic fail :D Te kis igazi Fallout fan :D

Amúgy ez ilyen gyűjtői cucc, sztm nincs ember, aki ilyet játszani vesz meg és végigzongorázza a részeket a 4 előtt. Ilyet én ki se bontanék soha, úgy többet ér.
7.
7.
Chrysh
A Fallout 3-tól régebbi Fallout játékok mennyire jók/rosszak?
5.
5.
sajttaller
#4: Aha, és mit lő ki a FAT MAN? Mini Nuke-ot, ami egy mini atombomba :) szóval mielőtt ordibálni akarsz gondolkodj is egy picit :)
4.
4.
anarchoid
NEM MINIATOMBOMBA ha igazi fallout fan lennel, tudnad ranezesre, hogy ez egy FAT MAN lovedek...
3.
3.
hoaw
Na, akkor beszerzem.:)
2.
2.
gomba56
50 Dollár kerekítve 14 000 Ft. Ha itthon is kapható lesz sok lenne az a 30 ezer.
1.
1.
hoaw
Lesz vagy 30 ezer szerintem.:/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...