Kevin Sorbóval erősít a Smite

  • Írta: zoenn
  • 2015. július 25.
  • Hír
Link másolása
A nálunk is népszerű Herkules-sorozat sztárja, Kevin Sorbo adja a hangját a Smite augusztusban érkező új hősének - aki persze szintén Zeusz törvénytelen fia lesz. A MOBA-nak már 10 millió egyedi felhasználója van.

A Hi-Rez Studios alkotása már 10 millió egyedi felhasználót vonultat fel, köszönhetően annak, hogy már az Xbox One-osok is bétázhatnak. A csapat egy Retro Herc skinnel ünnepli a sikert.

És ez még nem minden! Megkapjuk az eredeti Hercules karaktermodellt is, ha augusztusban 10 PvP-meccset nyerünk PC-n, Macen vagy Xbox One-on. A hős hangját ráadásul a kilencvenes években nagy sikert aratott Herkules-sorozat sztárja, Kevin Sorbo kölcsönzi.

9.
9.
JBoy
#5: Én a spártaiak titkos életében láttam utoljára. Bár ne láttam volna :X
8.
8.
Henry82
#5: "hogy mennyire megöregedett. Jó pár éve nem is hallottam róla"
Ez a sorozat 15-20 évvel ezelőtt ment a tévében (legalábbis én akkor néztem, lehet később újra nyomták), én is azt mondom, hihetetlen milyen keveset öregedett azóta, hogy plasztikai műtétek, jó gének, jó életmód, ki tudja mi a titka, de szerintem mindenki így szeretne 20 évet öregedni.
7.
7.
anarchoid
andromeda jobban rulez mint bena herkules
6.
6.
X-COM
#5: 57 éves? Nem néz ki annyinak. Tuti műteti magát.
5.
5.
Yanez
#1, Mi van??? Nekem egyből az szúrt szemet, hogy mennyire megöregedett. Jó pár éve nem is hallottam róla, így rögtön észrevettem a különbséget. Persze a korához képest még így is jól néz ki (idén lesz 57), de azért a Herkules óta szépen öregedett.
4.
4.
Kreto
"augusztusban érkező új hősének"- több mint 2 éve bent van a játékban :D
Utána jól van leírva hogy csak skin de ezen megakadt a szemem.

Amúgy nem terveztek egy tesztet xbox-ra ha kilép betából? Ha már a heroes of the storm megkapta a tesztet. Amúgy is kell vele számolni xboxon ha már az elsők között van az ingyenes játékok között.
3.
3.
br1Koo
uramisten, ez az ember nem örgedik?!
1.
1.
Harkat
Ez a pali se öregedett túl sokat. :D
Amúgy imádtam őt kölyökként a sorozatban. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...