Smite PC, XBOXONE

A Tribes készítőinek MOBA-ja.
Típus: Fantasy, MOBA, TPS

Paladins - már teljes a crossplay

És nincsen lemaradva nagyon a Hi-Rez többi játéka sem. Néhány éve talán őrült gondolat lehetett, hogy a PC-s, xboxos, PS-es és nindendós játékosok karöltve játsszanak, de úgy tűnik, hogy ez a szép jövő már a lábaink előtt hever.

Hi-Rez: Hé Sony, mi lesz a crossplay-jel?

A játékosok mindig örülnek annak, ha platformtól függetlenül együtt játszhatnak a barátaikkal, a Sony azonban híresen makacs ez ügyben. A Smite és a Paladins stúdiója nyilvánosan vonta kérdőre a japán vállalatot.

Nintendo Switchen is elrajtolt a Smite

A Hi-Rez Studios MOBA-ja már játszható a Nintendo hibridkonzolján, igaz, csak zárt bétaként, amihez csak a 30 dolláros Founder's Pack tulajdonosai férhetnek hozzá. A végleges verzió persze free-to-play lesz.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések, és ezúttal sem fogunk unatkozni! Visszatérünk Raccoon Citybe egy kis zombivadászatra, folytatódnak a Diaz-testvérek kalandjai, és a Nintendo 3DS-re is jutott egy kis finomság.

Jön a crossplay a Hi-Rez játékaiba

Univerzális crossplay-támogatást és egyesített fejlődési rendszert kap a Smite, a Paladins és a Realm Royale. A Hi-Rez mesélt a platformok közti megkötésekről, és hozzávetőleges dátumot is kaptunk mindezekhez.

Kiszivárgott a Games with Gold júniusi kínálata

Bár alapesetben fenntartással kezelünk minden hasonló "kiszivárgott" listát, ám most hihetőnek tűnik a felhozatal, lévén az Xbox német részlegétől származnak az információk. Az egyik cím az Assassin’s Creed Chronicles: Russia lesz.

Április elseje: a legjobb poénok egy helyen

Idén is sikerült túlélnünk április elsejét. A bolondok napja alkalmából persze most is kaptunk egy rakás álhírt, amiket ismét egy kisebb csokorba válogattunk. Készüljetek fel, van pár olyan ökörség, ami komolyan lezsibbasztja az ember agyát!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Május utolsó napjaira is jutott egy-két izmosabb játék, ezt azonnal ellenőrizhetitek a heti megjelenéseket és filmpremiereket összegző listánkban! Geralt visszatér, újra pörög a Dead Island, és az is kiderül, mennyire veszélyes tud lenni a golf.

Smite - a hónap végén jön a végleges verzió PS4-re

A Hi-Rez Studios MOBA-ja május végén kilép a bétastátuszból és hivatalosan is elstartol PlayStation 4-en. A végleges verzió immáron 60fps-sel fut, még több karaktert és trófeatámogatást is tartalmaz.

Hivatalos: PlayStation 4-re tart a Smite

Az európai korhatár-besorolásért felelős hivatal már a héten lelőtte a poént, ám most a Hi-Rez Studios formálisan is bejelentette, hogy a mitológiai témájú MOBA-juk a Sony konzolján is tiszteletét teszi.