Itt van a Games with Gold augusztusi kínálata

  • Írta: Shifty
  • 2015. július 28.
  • Hír
Link másolása
Augusztusban sem maradunk Games with Gold-játékok nélkül, a következő hónapban ráadásul meglepően erős kínálattal jelentkezik a sorozat. A címek között szerepel a Metro-sorozat és a Metal Gear Solid is.

Az Xbox hivatalos oldalán jelentette be a Microsoft a Games with Gold program augusztusi kínálatát. A lista ezúttal is kellemes meglepetéseket tartalmaz, hiszen olyan játékokat kapnak a Gold-előfizetők, mint a Metro 2033, a Metro: Last Light, a How to Survive és a Metal Gear Solid V: Ground Zeroes.

A lista utolsó két szereplője Xbox One-on lesz tölthető. A Metal Gear Solid V: The Phantom Pain felvezetése egész hónapban tölthető lesz, míg a How to Survive augusztus 16-án élesedik és szeptember 15-ig lehet majd letölteni.

A Metro-sorozat két része közül az első augusztus első két hetében, a Last Light pedig a hónap második felében lesz tölthető.

Köszi, respectpele10!

46.
46.
PaprikaJancsi
#44: Vagy szerintem, ha xbox.com-on belépsz a profiloddal, és ott megveszed (persze ingyen) a játékot. Így meg is van a profilodon a játék, és nem kellett letöltened.
45.
45.
sloth
#44: a favágó taktika mindig használ.
elindítod a letöltést, majd megszakítod...
44.
44.
SLi
PS4-en van egy olyan lehetőség hogy nem töltöm le a játékot hanem hozzáadom a könyvtáramhoz, valaki tudna segíteni ezt hogy tudom ONE-on megcsinálni, sajnos nem igazán átlátható az Xbox menüje egyelőre, legalábbis számomra
43.
43.
ADMlN
#42: A második bekezdés a #38-ra ment.
42.
42.
ADMlN
#39: Nekem még mindig fura, hogy a PS+-t azzal védted, hogy de ezeket a játékokat PS-en is meg lehet venni...

#39: Ebben bizony lehet némi igazság, de azt már úgyis én döntöm el, hogy mire pazarlom az időm.
41.
41.
#40: Jó még lemaradt, hogy boxra: Worms Battleground
40.
40.
#39: Itt van, kiemelve ami AAA-kaliberű esetleg, de még ez se teljesen, ennyi jelent meg, a többi indie, guacamelee jellegű cucc, semmi extrém, nem tudom ebből hogy jön le, hogy egyik isten vagy a másik, full ugyanaz :D One-ra 20 cím volt, PS4-re 52, de nem volt jobb se a PS se a BOX felhozatal a másiknál...íme a lista:

XBOX ONE: Halo Spartan Assault, Rayman Legends, Assassin's Creed IV, MGS V: Ground Zeroes

PS4: Outlast, Trine 2 Complete Story, Injustice, Infamous: First Light, MGS V: Ground Zeroes, Rocket League
39.
39.
#36: Úristen, én reagáltam valamire, nem magamtól adtam elő hogy kiváltság. Valaki előttem azt mondta, hogy szar a plus, isten a gold, mert egy (köztünk szólva amúgy fostalicska) játék ingyen van, és erre eszembe jutott, hogy még én is néztem hogy meg vegyem e kb 400 Ft-ért...de inkább hagytam. Csak fel akartam világosítani, hogy nem akkora istencsászárság e miatt az 1 játék plusz miatt a Gold. Egyébként egy korábbi ilyen hírnél már bemásoltam az összes kicseszett gold és plus játékot, és annyi volt a különbség, hogy egyik hónapban ennek volt jó, másik hónapban meg annak, és ÖSSZESSÉGÉBEN FULL UGYANAZ AZ EGÉSZ, ugyanúgy indie szarok tömkelege, stb stb :-D
38.
38.
godach
#36: Arra értettem, hogy fölösleges az időt pazarolni rá. :)
Csak rosszul fogalmaztam :D
37.
37.
logic5
36.
36.
ADMlN
#26: Nem veszekedtem, lövésem sincs melyik a jobb, főleg mivel csak az egyiket használom. Én csak azt nem értem, hogy ez a grindcore tag miért úgy adja elő ezt a játék vásárlósdit mintha valami kiváltság lenne.
35.
35.
godach
#33: Nekem is van már jó pár játékom one-ra, aztán még tervbe sincs. Még 360-ra is megérte volna nekem idén, így meg hogy az One játékokat be tudom zsebelni, még jobb ;)
34.
34.
respectpele10
Én is amikor vettem a ONE-t, a Rayman már rajta volt, pedig azelőtt kb. 2 hónappal volt ingyenes. :)
33.
33.
Spectrum
#32: Na, akkor végülis ha valaki tervez karácsonyra konzolt, és év elején benevez egy tagságra, egész szép kezdőcsomagja lesz. :-)
32.
32.
godach
#31: Aha. Nekem is úgy van, de ahogy leírtad a PS+ ugyan az.
31.
31.
Spectrum
Amúgy bármiféle xbox-konzol nélkül tudok MS-accot csinálni és benevezni a gold-ra?
30.
30.
Spectrum
#29: Plus-on igen, minden hónapban egyaránt jár az összes Vita-s, PS3-as és PS4-es játék.

Én már hónapokkal azelőtt elkezdtem begyűjteni a PS4-es játékokat, hogy maga a konzol egyáltalán meglett volna. Az ingyenesség a plus-os accounthoz kapcsolódik, nem a meglévő platformokat nézi a rendszer. Vagyis előfizetéskor maga az account válik plus-ossá.
29.
29.
godach
#28: Nagyon úgy érzem, hogy két játék áráért inkább megéri a + és Gold egy időben egy évre.
Meglesem, van e lehetőség begyűjteni a játékokat akkor is, ha nincs gépem és ha igen, már lépek is befelé ;)
28.
28.
Spectrum
27.
27.
Spectrum
Parttalan a vita, hol ez jobb, hol meg amaz, bár ez évben összességében az One-nak volt erősebb a felhozatala. :-)

Mivel a PS4 eladásai jelentősen nagyobbak, a plus-os játékok terén szégyenteljesen visszavett a SONY. Érdekes módon PS3-ra, ahol még számít a verseny, évek óta két kézzel szórja az AAA-címeket.

Én most azt várom, hogy az One feljöjjön a Sony-ra, mert akkor mi is jobb plus-os játékokat kapunk majd. Csak azok rewmélem új címek lesznek (mint a Rocket League), vagy remasteredek (mint a GoW 3), mert a jobb AAA-s címeket félő, hogy beszerzem, mire ingyen odaadnák.
26.
26.
godach
#25: Lényegtelen a veszekedés. Nagyon sok hónapon keresztül erősebb volt a PS+.
Idén, azonban még egyszer nem éreztem, hogy versenybe szállhatott volna a GOLD-al. Most nehogy WAR legyen már ebből megint. Talán, jövőre megint alázza a + kínálat a microsoftét.
25.
25.
ADMlN
#24: Ráadásul? Szóval az a plusz a PS+-ban, hogy plusz pénzért megvehetem azokat a játékokat amiket Live-hoz ingyen adnak?
Amúgy én 5k-ért vettem meg Live leárazáson a Metro Redux Bundle-t, szóval szerintem a 4k elég sok csak a Metro-ért.
Főleg ha megemlítem, hogy PC-n egy időben ingyen Metro steam kódokat osztogattak...
24.
24.
#20: Ráadásul a How to survive PS4-en kb 3 hónapig 1-2 font áron volt, aki akarta megvehette már potom összegért, valamint a Metro meg most is úgy 4000 Ft körül van egy rész, nem pénz érte...
23.
23.
McDuff
Eddig még 360-ra egy cím sem jött ami érdekelt volna vagy ne lenne már meg vagy ne akasztottam volna ki már egyszer, a Ground Zeroes viszont a végleges megjelenés előtt jól jött volna, igaz, egy demo, de az alapján pont eldönthettem volna kell e Phantom Pain vagy se...kár hogy az meg One.
21.
21.
godach
#20: Nos, én nagyon sokáig gondolkodtam a PS Plus és Gold között. Aztán Traktoros lökésével lettem GOLD tag az év eleje óta. Azóta még jobban figyelem ezeket ingyen játékokat. Nekem is azt kell mondanom, hogy eddig még minden hónapban alázta a Plus-ot. Pedig, az előtte mérföldekkel jobban teljesített mint a Microsoft.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...