How to Survive PC, PS3, WIIU, X360

Felülnézetes zombihent az EKO Studiostól.
Típus: Akció, Horror, Zombis

Itt van a Games with Gold augusztusi kínálata

Augusztusban sem maradunk Games with Gold-játékok nélkül, a következő hónapban ráadásul meglepően erős kínálattal jelentkezik a sorozat. A címek között szerepel a Metro-sorozat és a Metal Gear Solid is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Szomorú hírrel szolgálhatunk, a héten hivatalosan is kezdetét vette a nyári uborkaszezon. Lesznek ugyan játékmegjelenések a következő hetekben, de sok jóra ne számítsatok!

Heti akciók és leárazások - 46. hét

Ismét összeszedtük nektek a hét érdekesebb akcióit, ezúttal találtok klassz Far Cry, Euro Truck Simulator és Mount & Blade leárazásokat, de olcsóbb az Europa Universalis IV és a Saints Row-széria több eleme is.

A jövő héten landol PS4-en a How to Survive

Az EKO Software semmit nem bíz a véletlenre, minden földi jóval megpakolja a jövő héten letölthető formában érkező How to Survive: Storm Warning Editiont. A csomagban hat DLC-t és számos új funkciót találunk.

Wii U-ra is megjelenik a How to Survive

A felülnézetes zombis túlélőjáték kiadója, az 505 Games bejelentette, hogy jövőre érkezik a How to Survive Wii U-s változata. A port egyedüli rákfenéje az, hogy nem tartalmaz online multiplayert.

How to Survive teszt

Zombik lent, zombik fent, zombik mindenütt. Az utóbbi években még nagyobb intenzitással özönlenek ránk az élőhalottak a tévéképernyőkről, mozivásznakról, képregények oldalairól és persze a videojátékokból, most újabb zimbes-zombis darab érkezett.

Megjelent a How to Survive

A zombiapokalipszis túlélése nem pusztán az élőholtak feldarabolásában merül ki. Ezen kívül fontos az megfelelő élelem megszerzése, a tárgykészítés és az, hogy menedéket találjuk. A How to Survive-ban mindenre figyelnünk kell.

How to Survive - itt az első trailer

A tegnapi játékmenet után itt az első, hatáskeltően összerakott kedvcsináló az EKO Studios felülnézetes zombihentjéről. A címnek megfelelően most kiderül, hogyan éld túl az élőholtak invázióját.

Hat percen át mozog a How to Survive

Az 505 Games felülnézetes túlélőjátékában már megint a zombik kavarják a fekáliát. A VG247 jóvoltából most hosszabban betekinthetünk a letölthető alkotásba. Így maradj életben az apokalipszis idején.

E3 2013: Capcom, Square Enix, 505, EA line-up

Az elmúlt órákban három kiadó jelentette be az E3-on bemutatásra kerülő játékaik listáját. A nagy meglepetéseket persze nem lövik el még most, de egészen impozáns felhozatallal szolgálnak már most is.