Csak jövőre jön a Sebastien Loeb Rally Evo

Link másolása
A Milestone a jobb minőség érdekében elcsúsztatta a Sebastien Loeb Rally Evo megjelenését, ráadásul nem is kicsit. A játék október helyett csak valamikor 2016-ban jelenik majd meg.

Bár a Milestone hivatalosan minőségi okokra hivatkozva csúsztatta el idei ralijátékát, a Sebastien Loeb Rally Evót, ennek ellenére megeshet, hogy inkább a konkurenciát szerették volna elkerülni. Múlt héten tudtuk meg ugyanis, hogy októberben jön az új fejlesztőkhöz került WRC 5 is - pont akkor amikor a Milestone alkotása is megjelent volna..

A Milestone évekig fejlesztette a WRC-játékokat, melyek a közepes és gyenge minőség között ingadoztak. Tavaly decemberben azonban bejelentették, hogy idén saját ralijátékkal jelentkeznek, a Sebastien Loeb Rally Evóval, mely állításuk szerint túlmutat majd licencelt címeken. A hivatalos WRC-játék fejlesztését a Kylotonn Games kapta meg végül, és így állt elő az a helyzet, hogy két nagyon hasonló cím áll fejlesztés alatt.

A Sebastien Loeb Rally Evo tehát csak valamikor jövőre jelenik majd meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

10.
10.
Chelseafan1989
#9: Inkább jöjjön konzolra a Dirty Rally!
Amúgy a WRC5 szerintem nem lesz jó de ebbe a SLRE-ban bízom de csak azért mert Loeb segédkezett benne!
Szóval szerintem inkább a WRC-nek kéne csúsznia!
9.
9.
Falcon
a konzolosok nem sokra mennek a dirt rally-val úgyhogy jöjjenek csak :)
7.
7.
#5: Újra szerkesztheted, mert összekeverted, a WRC 5 nem csúszik, hanem a miatt a Loeb Rally Evo csúszik :)
6.
6.
#2: Hiába patent PC-n, ha konzolon vagy WRC 5 vagy Loeb közül választhatunk...
5.
5.
crytek
#3: Éljen soká a szerkesztési lehetőség...

Ahogy nézegettem a WRC 5-öt ~ ugyanaz szinte még az autók mozgása is csutkára, mint az ezer éves homályba merült Xpand Rally.Szóval azt felülmúlni ,nem kell nagy tehetség, emiatt kár eltolni a megjelenést. De ők tudják.

A Codemasters az egy másik szint. Dirt Rally elég jó lesz valóban. Majd sok év múlva ezresért berántom.
3.
3.
crytek
Ahogy nézegettem a WRC 5-öt kb ugyanaz szinte még a fizika is csutkár mint a ezer éves homályba merült Xpand Rally szóval azt felülmúlni ,nem lesz nagy tehetnés amiatt kár eltolni a megjelenést.
2.
2.
joshfeed
A WRC és Sebastien Loeb szériának sajna esélye sincs ahogy látom. A Dirt Rally elégge patent. Ha kapna egy jobb roncsolódás és még jobb viselkedési fizikát valamint tényleg dögös és valós kamerállásokat (A'la Eurosport) akkor verhetetlen lenne szerintem.
1.
1.
gomba56
A Dirt Rally verhetetlen lesz véleményem szerint...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...