GC 2015: Homefront: The Revolution látnivalók

  • Írta: Shifty
  • 2015. augusztus 4.
  • Érdekesség
Link másolása
Váratlan meglepetés, hogy a Homefront: The Revolution pont a Microsoft konferenciáján bukkant fel újra. Kaptunk is egy trailert és egy gameplay videót a játékról, mutatjuk is nektek mindkettőt.

Még tavasszal jelentettük, hogy miután a Crytek komoly pénzügyi problémákkal küzd, kénytelen volt eladni az új Homefront-játék jogait. Ezeket a Deep Silver vásárolta meg, a shooteren pedig a Crytek UK alkalmazottaiból alapított Dambuster Studios dolgozik tovább.

A játék szerencsére él és virul, a Microsoft konferenciáján meg is mutatta magát, és az is kiderült, hogy év végén exkluzív bétát kapnak az Xbox-tulajok. A premierre jövőre kerül sor, PC mellett PS4-en és Xbox One-on.


Update! 
Befutott a gameplay bemutató is.

9.
9.
#3: Nekem meg a Watch Dogs jutott eszembe!
8.
8.
arcadia
Ez az avatár:)) akárhányszor meglátom mindíg egy nagy ló vagy kutyaszem dús szempillával:)))))
6.
6.
bodortamas1
Far Cry nagyvárosi verzió :)
5.
5.
McDuff
nah most kezdett el érdekelni a játék!jót tett neki hogy egy időre eltűnt a sajtó szeme elől.az előzetes is nagyon eltalált
4.
4.
kastorhun
Egész jó játéknak tűnik.
3.
3.
roli33
Valamiért a Metro jutott az eszembe erről. Jónak ígérkezik.
2.
2.
Chrysh
Ez a Homefront majdnem olyan példa mint anno a Remember Me; mindkettővel viszonylag mellélőttek, és akár kis odafigyeléssel többet is kihozhattak volna belőle, de nem tudom elpazarolt időnek felfogni a rá szánt időt. Hátha az előbbi most javít a hírnevén...
1.
1.
DON GONDOCS
Egy fps ami télleg ígéretesnek néz ki.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...