GC 2015: Gameplay trailert kapott a Dark Souls 3

  • Írta: Shifty
  • 2015. augusztus 4.
  • Érdekesség
Link másolása
A Microsoft E3-as konferenciája után a kölni shown is felbukkant a Dark Souls 3. Ezúttal viszont már nem csak egy CG-trailert kaptunk, hanem végre nyers valójában is megleshetjük a From Software kultsorozatának új részét.

A Dark Souls, ami a tervek szerint 2016 tavaszán jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Ha pedig szeretnél többet megtudni a játékról, olvasd el előzetesünket.

 

18.
18.
PaprikaJancsi
Remélem nem lesz olyan nehéz, és inkább LotF nehézségéhez lesz hasonló. Mert akkor tuti vétel. Jól is néz ki.
14.
14.
izolee69
#12: Pont igy erveltem en is, hogy basszus, amig ezen vegigszenvedem magam, addig 4 masik jatekot kijatszok. Erre az volt a valasz, hogy az lehet, de erre tuti emlekezni fogsz. Es milyen igaz... mai napig le tudnam fejbol rajzolni barmelyik palyat, itt van a terkep a fejemben az osszes shortcut-al. :-)
Egy ilyenen vegigvered magad, akkor teljesen mas szintre emelkedik, mi szamit kihivasnak (muszaj fejlodnod jatek kozben - nemcsak a jatekbeli karakterednek, hanem neked is - kulonben nem mukodik a dolog). En ezt azzal tudtam leginkabb lemerni, hogy ket Souls jatek kozott, csak amolyan laza pihentetokent kiprobaltam, hogy jatszok valami massal: volt egy God of War resz, ami kimaradt, gondoltam elleszek vele egy darabig, de hard fokozaton vegigtoltam egy vasarnap delutan. Persze tuti vannak olyan jatekok, amiktol vert hugyoznek, annyira nehezek, meg igy fel evnyi Souls trening utan is, de azt vettem eszre, hogy az olyan jatekok, amikkel korabban jatszottam, nem mondom, tovabbra is szorakoztatoak, de neheznek egyaltalan nem mondanam oket, pedig elotte sokat el tudtam benazni veluk.
12.
12.
godach
#9: Elhiszem. A véleményeitek alapján, és a sok dicséret alapján biztosan jó játék.
Azonban a helyzet a következő:
Gyerekek, meló és más játékok miatt, (próbáltam többször is a DS1-et) egyszerűen nekem csak kínlódás volt. Azt éreztem, hogy vagy lecsapom 100x is egy pályarészen az ellent, és akkor talán lesz esélyem, vagy nem lesz.
Egyszerűen nem volt türelmem hozzá. Tetszett, de nehéz. És nem azt a nehézséget éreztem, mint egy esetleges Ninja Gaidennél, hanem mintha a karakterem, közel sem szeretné azt csinálni, amit én szeretnék.
Talán, majd később ;)
10.
10.
izolee69
#7: Twitch-en en is terjesztem az iget szinte minden este... igaz nem vagyok tul nagy forma, de azert igy nehanyadik vegigjatszasban egesz kellemetlen meglepetest tudok okozni nehany invader-nek. :-))

9.
9.
izolee69
#8: Sosincs keso potolni. Az eloiteletek miatt en is ugy voltam vele sokaig, hogy bottal nem piszkalnam meg ezeket a jatekokat, viszont az ocsem unszolasara engedtem, es szepen elkezdtem a sort a Demon's Souls-szal... baromira nem bantam meg, eletem legmeghatarozobb jatekelmenyet kaptam az elmult kozel fel evben (pedig mar lassan 40 vagyok, jopar jatekon tul vagyok mar) Most ott tartok, hogy ugy beszippantott ez az egesz, hogy februar ota csak ezekkel vagyok hajlando jatszani, Bloodborne-bol meg ket trofea kell a platinahoz, es ugy varom a DS3-at, mint a messiast. :-)
8.
8.
godach
De sajnálom, hogy engem nem mozgatott meg egy rész sem.
7.
7.
Ne foglalkozzatok a sok nyomival, nagyon hangulatos előzetes volt, óriási ellenfelekkel és tök jó, hogy hasonlít kicsit a Bloodborne harcrendszerére. Jómagam nehezen boldogultam azzal, de nézni nagyon szerettem őket twitch-en nagy formák közvetítésében, szóval ezzel is elleszek :)
6.
6.
Kobe24
#5: ezen a honlapon nem lehet ilyet tenni mert egyből leoltanak meg h te hülye fan vagy meg ezeket kapod akkor
5.
5.
DarkLord
Engem meggyőzött ez az ízelítő, ezért mertem azt írni, hogy ott lesz a szeren a játék...
1.
1.
DarkLord
Ez ott lesz a szeren az tuti!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...