GC 2015: Ennyit szépült a The Crew

Link másolása
Az E3-on jelentette be a Ubisoft, hogy kiegészítőt kap a The Crew. A Wild Run finomhangolja az alapjátékot, és amellett, hogy új járgányokat tartalmaz, a grafikus motort is frissíti.

Idén ősszel kiegészítőt kap a The Crew, mely nem csak tartalmilag bővíti a játékot. A Ubisoft állítása szerint az expanzió aktiválását követően rá sem ismerünk majd, mivel a grafikus motort szinte teljesen újraírták. Az új bevilágításnak hála a játék sokkal valósághűbb lesz, emellett a mélységélességen is finomítottak. A Wild Runban ráadásul bemutatkoznak az időjáráseffektek is, így a viharos időjárás nem csak látványban, de az irányításban is új élményt nyújt majd.

Az alábbi videóban többek között ezekről is beszélnek a fejlesztők, valamint elkaphatunk pár összehasonlítást is az alapjátékhoz képest.


A The Crew: Wild Run november 17-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. Xbox 360-as kiadás már nem lesz - nagy eséllyel a grafikai újítások miatt marad ki az előző generációs konzol.

11.
11.
#10: A fjlesztok nem lepnek meg semmit.
Ok csak a jatekot szeretnek mgcsinalni.
A nagyreszuk a lehetosegekhez kepest a legjobban (a square enix meg hasonlo berfejlesztok kivetelevel).
Amire te gondolsz azok a kiadok
10.
10.
DON GONDOCS
#2: Az a vicc hogy ez még bekövetkezhet,már ígyis sokmindent megléptek a fejlesztők az elmúlt pár évben.
9.
9.
shooter1234
#8: Ja a technikai része mindenkinek ingyen lesz, max az új kocsikért kell perkálni. Talán még az új speceket is megkapja néhány alap járgány.
7.
7.
#6: Ehh, dehogy kell hozzá az alap, megnéztem a weblapjukon :)

INCLUDES: THE CREW GAME AND THE CREW WILD RUN EXPANSION.

Akkor lehet behúzom :)
6.
6.
Ez milyen szemetseg mar, hogy kell az alap hozza, masok ezt ujrakiadassal oldjak meg...
4.
4.
noblem1983
#2: A patch ingyenes lesz viszont a kiegészítő 10 k és kell hozzá az alapjáték is. Gondolom akkor lövik be az új frissítést mikortól a kiegészítő is kapható lesz.
3.
3.
Doctor
#2: pont erre gondoltam XD mekkora lehúzás lenne
2.
2.
dcba
Azert az milyen komoly, ha szep jatekot akarsz, akkor pluszban fizetned kell erte. Ubi te draga te!

Latom a jovot, h kiadnak egy atlagos grafikaju jatekot es majd fizetosek lesznek az Options-ben a kulonbozo beallitasok. Full HD 5 font, elsimitas 8 (ja nem birja a geped, no refund we're sorry). A legjobb meg az lenne, ha mondjuk 5 fontert mondjuk 2 hetig menne full hd-ba a jatek, aztan megint fizetni kene erte, ha nem akkor 1024x768.
1.
1.
XuChi
És az alapjáték is kell hozzá?? Vagy stand alone expansion???
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...