GC 2015: Így zúzol majd a Crackdown 3-ban

  • Írta: fojesz
  • 2015. augusztus 6.
  • Videó
Link másolása
Az új Crackdown is előkerült a Microsoft gamescomos konferenciáján, amellyel rendkívüli rombolhatóságot ígérnek a fejlesztők. Most mutatunk még egy videót, ahol ebből kaphattok egy kis ízelítőt.

A Microsoft és Dave Jones csapata nem csak azzal lepte meg a közönségét a Gamescomon, hogy végül a Crackdown 3 címet adta a játéknak (eleinte nagyon ragaszkodtak ahhoz, hogy ez bizony nem a harmadik rész lesz), de ami még a látványosabb volt, az a róla készült előzetes: a készítők a multi kapcsán 100 százalékos rombolhatóságot ígérnek, a pusztítást a felhő segítségével számolja majd az Xbox One.

Azt még nem tudjuk pontosan, hogy az egyjátékos részben mennyire darálhatjuk le a várost, mindenesetre a rombolásból most újabb tíz perc ízelítőt kaphattok az alábbi videó segítségével. Köszi, kopic!

2.
2.
McDuff
ha nem tudnám hogy ez a One-n fut, el se hinném!
nagyon durván élethű...jó nem egy physx,de azért konzolon még ilyet nem láttam!
1.
1.
Azadojat
számomra a 360 egyik legnagyobb meglepetése volt a Crackdown, iszonyatosan pörgős és hangulatos volt a furcsa és nem túl látványos grafika ellenére is. A rombolhatóság nagyon hiányzott a korábbi részekből és ahogyan nézem a megjelenésre is nagy hangsúlyt fektettek. Egyre jobban várom ezt a címet :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...