GC 2015: Bemutatkozott a WoW: Legion

  • Írta: Shifty
  • 2015. augusztus 6.
  • Érdekesség
Link másolása
A várakozásoknak megfelelően hivatalosan is bemutatkozott a World of Warcraft legújabb kiegészítője. A Legion többek között megemeli a szintsapkát, hoz egy új helyszínt és egy teljesen új játszható kasztot, a Demon Huntert.

A szűkszavú bejelentésből kiderült, hogy a Legionben már 110-es lesz a szintsapka, illetve felfedezhetünk egy teljesen új kontinenst, a Broken Isles-t is. Kapunk egy új választható karakterosztályt, a Demon Huntereket, lesznek Class Orderek, új PvP Honor rendszer, illetve artifact fegyverek. Utóbbiról annyi derült ki, hogy testreszabható fegyverek lesznek, mégpedig harminchatféle változatban, különböző specializációkkal.


A Broken Isles egy rég elfeledett sziget lesz, ami Azeroth szívében fekszik és egykoron a Night Elfek civilizációjának adott otthont. Jelenleg egy hatalmas temető az egész hely, ahol a Tomb of Sargeras is található, ami lényegében egy hatalmas átjáró a végtelen légió világába.

13.
13.
toriell
#11: De vissza jön... :)
12.
12.
toriell
#9: Igazából ha meg nézed ,megint vissza térnek a BC-s korszakhoz,az emberek azt szerették a legjobban... :)
11.
11.
moonborn
#7: Sargeras a történet szerint már rég halott nem ?
10.
10.
Lorthirash
Jónak tűnik így elsőre de nem sokat tudni még az a gond.
Nekem szimpatikus a Burning Legion visszatérése :)
9.
9.
Lorthirash
#8: Van itt de én WoW-al kapcsolatban inkább WoWhungaryt olvasok.
8.
8.
hadzsime
Hogyhogy csak 7 komment van? :D
Azt hittem a GK-n lesz pár WoWos arc.
7.
7.
Dolan
#1: Most komolyan a grafika miatt szólod le a játékot? Ember az egész játék 1 világ történelmére alapul ami már olyan hosszú történettel rendelkezik hogy az hihetetlen..
Fő boss Illidan lesz nem Sargeras, Sargeras a legutölsó expansion ba lesz majd és ez elég messze van.
6.
6.
hadzsime
A Demon Hunterek vajon tudnak repülni a szárnyaikkal?
5.
5.
Extol
Úgy tűnik nem nagyon érdekli ez a hír a játékosokat
4.
4.
Giga0509
Ez a class order halls király,végre nem a garrisonba kell szarakodni.Broken isles fasza,történet is jó,új class is tetszik.Nekem már most jobban bejön mint MoP meg a WoD.
3.
3.
Simonus18
Az a baj sokat még nem tudok gondolni róla, mivel kb a játék háromnegyedét nem láttam még, megvettem, vagy 20 napot gémelek, de rohadt masszív anyag, mire átnyomom magam a 4 expansion contenten az nagyon soká lesz, és tán akkor tudom eldönteni hogy mennyire is nagy szám ez az új kieg
2.
2.
sajttaller
Biztos sokan szeretnek még vele játszani, és lehet nem rossz továbbra sem, de nekem olyan érzésem volt a videó láttán, mintha újra 2007-et írnánk :)
1.
1.
leigazoka
Hát nem valami nagy cucc. De az új karakterek tetszenek. Ha a bemutatott Unreal Engine 4 motoros demó alapján felturbóznák az elejétől a végéig a game-t talán vissza néznék.. játékélményileg jó még.. de túl sokat nem lehet már hozzá tenni. Légió jó öttlet, de csak akkor, a Sargeras a fő boss.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...