E3 2006: Konferencia programok

  • Írta: Daks
  • 2006. május 8.
  • Érdekesség
Link másolása
A négy napos E3 május 9-én, a három nagy konzolgyártó cég konferenciájával kezdődik. Lássuk, hogy mikor és mire számíthatunk!

A négy napos E3 május 9-én, a három nagy konzolgyártó cég konferenciájával kezdődik. Lássuk, hogy mikor és mire számíthatunk!

Sony Konferencia: Május 9-én, itthoni idő szerint éjjel 1 órakor indul a nagy Sony show, melyen a japán óriásvállalat bemutatja majd a Playstation 3-at és az új konzolhoz készült játékait. A tavalyi konferencián csak renderelt videókkal álltak elő a készítők, de ez idén várhatóan máshogy lesz: a konzol már régen össze lett rakva, a játékok is ugrásra készen állnak, így holnap biztosan in-game mozgóképeket láthatunk majd a prezentáción. Mivel a konzol idén Karácsonykor érkezik, mostmár tuti, hogy a helyszínen ki is lehet majd próbálni az új "mindent verő" PS3-at.

Nintendo Konferencia: Május 9-én, magyar idő szerint este fél 7-kor kezdődik a Nintendo prezentációja, melyben végre láthatjuk az összerakott, működő Nintendo Wii-t. A bemutató sok-sok új játék bejelentését ígéri, szó lesz végre a korábban Revolution névre hallgató konzol teljesítményéről és tulajdonságairól, de ami a legfontosabb, hogy végre közelebbről is megismerkedhetünk a távirányító elven működő új kontrollerrel.

Microsoft Konferencia: Holnap este 9-kor a Microsoft is közönség elé áll, de mivel nekik már nem kell bemutatni az Xbox 360-at, valószínüleg a fő téma a Live szolgáltatás, a nextgen háború és az erőfitogtatás lesz. Ha mégis valami bejelentésre kerülne sor, akkor az várhatóan egy-egy új Live szolgáltatásról fog szólni vagy a már emlegetett CPU módosításról. És hogy mi lesz a HD-DVD-vel? Talán most eldöntik végre, hogy kell vagy nem.
1.
1.
fojesz
A Sony-t lehet megvárom ma. Vagyis holnap. Kira lesz! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...