Rombolható lesz a környezet a War Thunderben

Link másolása
Fejlesztői videón mutatta be a Gaijin, hogy ezentúl már nem csak a kisebb bokrokat és kerítéseket, hanem komplett házakat és blokkokat is lebonthatunk majd a War Thunderben.

A Gaijin Entertainment egy látványos és hasznos funkcióval bővíti a War Thundert: bár kisebb tereptárgyakat már eddig is lerombolhattunk, ezentúl komplett épületeket is leamortizálhatunk majd. Az új funkciót fokozatosan vezetik be a játékba - egyre több térkép fogja majd támogatni a teljes rombolhatóságot. Az alábbi fejlesztői videón a berlini pályán demonstrálják a rombolhatóságot.

5.
5.
molnarbalazs766
#4 Teljes mértékben egyet értek...
Ja és nesze neked HAVOC :D
4.
4.
PAtr0n
#3: No offense, de ha ezeket a rövidítéseket nem ismered, akkor nem merültél még igazán a játékban :)
Sorrendben: Damage Model, Flight Model, Simulator Battles, Realistic Battles.
Szerver lag előfordul, de pl. a konkurencia ettől sokkal rosszabb. Erősen szolgáltató függő is a dolog. Én nem panaszkodok, engem eddig nem érintett annyira. Az tuti, hogy ha minden régió szervere be van pipálva játék kereséskor, akkor pl. ha US szerverre tesz, a ping is jóval nagyobb lesz. EU szerverrel nemigen szoktak gondok lenni.
Spawn rendszer: Nemrégiben javították, persze még most se tökéletes. A durva hibákat viszont már kigyomlálták belőle (pl. Karelia mapon a sziklákra, bunkerek tetejére, vagy a trópusi pályán a pálmafákba spawnolás.) Illetve már az egymásra születés se annyira gyakori.
Brit tankok nagyon várósak már :)
3.
3.
randall13
#1: Több mint egy éve játszom a játékkal, és fingom sincs mi az a DM, FM, SB, RB. Wtf.
Egyébként a játék legnagyobb baja a szerverek. Laggolnak mint a szar, 60 alatti pingem nem igazán volt soha. De másnak sem nagyon, ahogy körbekérdeztem chatben. Meg a spawn-rendszerrel is kezdhetnének valamit, mert az elején katasztrófa. Fizika is tud furcsaságokat csinálni. Amúgy összességében nagyon fasza játék, a brit tankokat is ki kéne már próbálnom.
2.
2.
PAtr0n
Még valami GK szerkesztőség!
A jövőben picit jobban követhetnétek a nagyobb Update-eket a WT-nél, fél év alatt már 2 is volt, ami rengeteg új járművet, és újítást hozott a játékmenetbe. Ráadásul hamarosan jön az angol ág a tankokhoz (valamikor szeptemberre ígérték), az külön bőven megér majd egy cikket.
1.
1.
PAtr0n
Elég sok jó dolgot pakolnak bele a fejlesztők egy ideje a játékba, csak éppen arra nem jut erőforrás, hogy a DM-et (ami az utóbbi időben azért elég sokat fejlődött), és repcsiknél az FM-et kicsit rendbe szedjék.
Mondjuk még így is jobban élvezhető számomra a játék mint a konkurencia. Ebben nem vagyok idegbeteg annyiszor, a csapattársak között is meglepően kevesebb a retardált. Mondjuk az Arcade módot kerülöm, csak SB, néha RB.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...