War Thunder PC, PS4

Free-to-play második világháború repülőszimulátor online mérkőzésekre kihegyezve.

Megszépült a War Thunder

Megérkezett a War Thunder régóta várt, New Engine elnevezésű frissítése, amely a játékmotor legújabb változatát is magával hozza. Szebb grafika és mutatósabb effektek teszik izgalmasabbakká a csatákat.

Április elseje: a legjobb poénok egy helyen

Április 1-jén érdemes óvatosan böngészni a hírek között, egymást érik ugyanis a vicces(nek szánt), egyébként pedig hivatalosnak tűnő kamuhírek. Íme, az összeállításunk a legjobbakból!

War Thunder - behajóztak a tengeri csaták

Master of the Sea néven újabb frissítést kapott a Gaijin stúdió ingyenesen játszható háborús játéka, mely a szárazföldi és légi csaták mellé elhozza nekünk a csatahajók és torpedórombolók vízi világát.

GC 2018: War Thunder - érkeznek a helikopterek

A Gamescomon bejelentették az eredetileg repülőgépeket felsorakoztató játék legújabb frissítését, mely az eredeti témájától jócskán elrugaszkodva a helikopterekre tereli a figyelmet.

Xbox One-ra is megjelenik a War Thunder

Az xboxosok eddig csak távolról figyelhették a Gaijin Entertainment harci MMO-jának menetelését. A srácok bejelentették, hogy egy évvel a többi verzió után végül Xbox One-ra is befut a free-to-play War Thunder.

Rombolható lesz a környezet a War Thunderben

Fejlesztői videón mutatta be a Gaijin, hogy ezentúl már nem csak a kisebb bokrokat és kerítéseket, hanem komplett házakat és blokkokat is lebonthatunk majd a War Thunderben.

Április elseje: a legjobb poénok egy helyen

Április 1-jén egyetlen ökölszabály működik a játékiparban: ne jelents be semmit, mert úgysem fognak hinni neked, inkább rukkolj elő valamilyen marhasággal, hadd nevessen mindenki! Itt gyűjtjük a legjobb poénokat.

Élőszereplős traileren a War Thunder

Háború földön, vízen és levegőben - ráadásul hús-vér színészekkel rögzített kedvcsinálóban. A Gaijin Entertainment egy roppant epikus trailert rakott össze a free-to-play War Thunderről, szívbemarkoló zenei aláfestéssel.

Mozgásban a War Thunder: Ground Forces

Közel húsz percen át mozog a jelenleg zárt bétafázisban leledző War Thunder: Ground Forces, melyben a gépesített szárazföldi haderők kapják a főszerepet. Bizony, a War Thunder nem csak a légi harcról szól.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű lesz ez a hét, december 13-án kerül boltokba a PlayStation 4 Magyarországon, és vele együtt egy raklapnyi következő generációs (vagy arra hasonlító) játék is. Te melyiket szerzed be először?