GC 2015: 13 perc Rise of the Tomb Raider

  • Írta: Shifty
  • 2015. augusztus 10.
  • Érdekesség
Link másolása
Kölnben kipróbálható volt az év végi kínálatot erősítő, vadonatúj Lara Croft-kincsvadászat, a Rise of the Tomb Raider. Ha nem sikerült eljutnod a Gamescomra, most megnézheted otthon, mit hagytál ki.

Az új Tomb Raider Xboxra november 10-én érkezik, de jövőre PC-re és PS4-re is megjelenik majd.

58.
58.
hogy itt egy kettőnek mia ferde fasz baja van Lara kinézetével?
A sok jó dolog mindig könnyebb fikázni ugye? Balfaszok.
56.
56.
Aries
Nekem ez lenne Lara Croft :) Persze kicsit rajta is finomítani :)
55.
55.
Aries
http://orig02.deviantart.net/de3d/f/2009/322/9/8/lara_croft68_by_nicobass.jpg
54.
54.
Aries
Csak példának vegyük mondjuk az Underworld-ös karaktermodellt. Azt én úgy tudom elképzelni, hogy a még annál is régebbi részek Larájának egy nagyon jól megcsinált változata, mert minden vonása megvan. A jelenlegi Larában semmit hasonlóságot nem vélek felfedezni, ami majd hasonlít a felnőtt énjére. Ne érts félre, az Underworld-ös modell ma már teljesen elavult lenne, és nem is ezt sírom vissza, csak valami ismerős vonások lennének. De persze ahogy mondod, ízlések és pofonok :)
De szvsz nekem nem tetszik.
52.
52.
Aries
Most, hogy eljutottunk odáig, hogy a Tomb Raider grafikája tényleg odabasz, addigra Lara lesz olyan ocsmány, hogy a monitorra tudnék hányni...
Valahogy annyira szúrja a szemem. Tudom....tudom..akkor ne nézzem...de magamat veterán TR játékosnak tartom. Összes rész megvan 100%-ra mind kijátszva. Szeretnék majd ezzel is játszani, és tetszik, de ahogy kinéz....nekem egyszerűen gusztustalan. Még csak a későbbi önmagához sem hasonlít.
51.
51.
B.V.Ampire
Most már meg kéne szereznem az első részt. Mármint a reboot egyet. Jó ideje tervezem, csak sosem jutottam el odáig.
50.
50.
Mr Gutsy
#49: Én a fekete özvegy perk miatt készítek női karaktert a Falloutban, mert egy nagyon hasznos perk. Sokkal nagyobb sebzést ad a hímnemű ellenfelekre, márpedig abból van a több a játékban.
49.
49.
br1Koo
#47: Én például a Fallout-ot imádom női főszereplővel játszani, mert ugye van egy perk amivel lehet beszéd közben extra opciókat választani. Egyébként engem abszolút nem zavar a női főszereplő, a Syberia és a Longest Journey is remek játékok voltak, a Bioshock Infinite-ben érdekes volt Elizabeth-el játszani, és hát ugye mindjárt jön a Dishonored 2, és megdöglök a kíváncsiságtól hogy fog mutatni az egész.
46.
46.
DarkLord
Mondjuk én is tipikusan női főszereplő ellenes vagyok így a játék történelem folyamán igazán kevés női szereplő fogott meg, de az egyik Lara a másik, pedig Mileena (MK.).
44.
44.
Tokodboy
#39: Mert férfi segget szívesebben bámúl :D
43.
43.
gel00
Nagyon bejövős! A semmiből előrántott dolgokat és a szürreális ugrásokat még mindig nem nőtte ki a sorozat, de komoly minőségbeli fejlődésen ment keresztül. Lara haja még mindig nem tetszik, de már sokat javult. Állati lett, hogy nem olyan szájbarágósak a pálya kulcselemei, hanem hihetetlen módon beleolvadnak a környezetbe. A Square-nek nagyon jót tett az Ubi. A Final Fantasy-ba is igencsak besegíthetnének!
40.
40.
Szőrös Car
#36: Vagy mint a Serious Sam turista fokozata :D
37.
37.
biohazard rex
Milyen fényes és sima tud maradni hősnőnk haja ebben a mocsokban, talán Loreal-al mossa? o.O
viccet félre téve, ezzel a nyögős Larával olyan érzetem van, mintha egy Voodoo babával játszanék, neki fáj én meg csak tolom előre a rózsabokorban.
A helyszín kurva jó, de nekem már az előző se tetszett, mert ez már nem Tomb Raider, hanem egy B kategóriás kalandfilm a gémereknek. (IGEN EZT EL FOGOM MONDANI MINDEN TR HÍRNÉL)
36.
36.
Yanez
Ne sírjatok a villogások miatt, mert lesz ez még rosszabb is! A jövőben simán elképzelem, hogy egy éles akció közben a kontrolleren/billentyűzeten elkezdenek villogni azok a gombok, amelyeket le kell nyomni és persze szép sorrendben. Mint egy QTE, csak mégsem, érted. Vagy ha már QTE, akkor a sima akciót is azzá teszik majd, na meg ugrabugrát. Nem kellesz időzítened és taktikáznod, mert minden, a megfelelő időben fog a képernyőn villogni. :) Aki pedig lekapcsolja ezt a lehetőséget, az már igazi HC gémernek fog számítani, holott a nehézségi szint még így is olyan lesz, mint a Paint very easy-n. :)

A TR amúgy várós, lesz majd csattogás ezerrel!
35.
35.
br1Koo
Mondjuk engem is kibaszottul idegesítenek ezek a retkes gombkijelzések, meg maga az hogy az egész inkább egy film mint egy játék.. Attól, hogy valami szép miért nem lehet életet is vinni bele? A régi játékokban például ha valamin át akartál jutni (teszem azt a falon, amin átment Lara egy átvezető kerete között) előkaptad az inventory-t és próbáltál valamit keresni amivel le tudod csapni a falat. Ezek csak apróságok, de akkor is hozzátesznek egy picit ahhoz az élményhez, hogy tényleg ki kell találnod mit kell csinálni, tehát te is a játék része vagy, hiszen a karakter magától lófaszt nem csinál (mint például ebben ahol csak le kell nyomnod egy gombot ami a pofádba ugrik ráadásul).
33.
33.
balint107
Kíváncsi vagy box 360-on, ha megjelenik, mi marad ebből a grafikából. Szerintem nem sok. Egyébként jól néz ki. Pc-n biztosan brutális látvány lesz :P
31.
31.
br1Koo
#8: Én pont emiatt olvasom a kommenteket, mert nekem is feltűnt :D Lehet, hogy fan-art, vagy a hivatalost csinálták amolyan paródiának?
30.
30.
#15: "nem ertem mit esztek ezen" Mindent B+ !
28.
28.
Stranger
#26: Nem lehet minden véleményre ráhúzni ezt a szöveget. Van ami tényleg jobb volt.
23.
23.
Ruga
#19, 22 :DDD
Akkor kipihente magát mindenki.. :))
22.
22.
giga321
#18: Amennyi szart átélt ez a csaj simán elképzelem, hogy a levegőben gyorsan visszacsatolta magának :D
20.
20.
Stranger
#17: Nem is értem miért azzal a TR2013 DLC videoval kezdték a marketinget. Ez nagyobbat ütött volna.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...