GC 2015: Hét percen át mozog a For Honor

Link másolása
Az E3 óta nem nem sokat láttunk a For Honorból, azonban a Gamescom alkalmából most előkerült egy közel hétperces videó a címből, melyben új játékmenet-jeleneteket nézhetünk meg.

A For Honor már az E3-as bemutatón is ígéretesnek tűnt, azonban még rengeteg a kérdés a játékkal kapcsolatban. A videók alapján úgy tűnik, hogy a fejlesztés már előrehaladott állapotban van, ebből azonban még nem szabad következtetéseket levonni. A Gamescom alkalmával az IGN-nek lehetősége volt kipróbálni a játékot, melyből egy több mint 7 perces videót is felvettek, így most újra megnézhetjük mozgás közben a címet.


A For Honorról nemrég jelent meg az előzetesünk, melyet itt olvashattok el. Pontos megjelenési dátum még nincs, valamikor 2016-ban érkezik a játék PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

14.
14.
Aanash
#11: A szamurájokról jutott eszembe, hogy milyen lenne ha lenne a játékban párbajra való kihívás.
Tudom elsőre hülyén hangzik, de eme gondolattal játszottam ma.
Lenne ilyen külön része a játéknak csak erre.
Választható helyszínek, aztán ha valakinek problémája akad valakivel, rendezzék le ott.
Vagy esetleg arénák MI ellen, ahol tartani kell teszem azt az erőd főbejáratát adott ideig, közben bossokat hentelni.
Aztán remélem hogy 3 külön történetet pakolnak össze amiket külön külön végig lehet játszani.
Szerintem van kakaó a For Honor-ban,kérdés mi lesz a játékban.
Meg ugye jó lenne nem vérpistikéket kifogni multiban, hanem sportszerű ellenfelek ellen nyomulni.
12.
12.
McDuff
nah igen, a jól megrendezett E3-as videóval ellentétben itt már kiütköznek a nehézségek. kb ilyen lesz egy menet ha megjelenik, szervezetlen, agyatlan mészárlás!
attól félek ilyen lesz a Siege is. nem bánt hogy az Ubi új dolgokat akar kitalálni,SŐT,végre vki már mer újítani (és új címeket kitalálni), de ha ezek visszafele fognak elsülni, akkor még jobban fülét farkát behúzva visszaáll a jól bejáratott AC-kra és Far cry-okra.
ha meg ellenkezőleg, siker lesz, akkor meg lehet jönnek futószalagon :D azon se lepődnék meg.
igazából még mindig nem tudjuk hogy ez is meg a Siege is tartalmazni fog e single playert. ha igen, akkor mindjárt más a leányzó fekvése és jó játékok lehetnek, de csak a multira kihegyezni az egészet, ami ráadásul nem egy BF, rizikós!
11.
11.
biohazard rex
#9: Ez akkor lesz érdekes mikor az ellenfél nem hagyja szó nélkül az 1v3 henteket és ki alakulnak 3v3 meg 4v4-es csaták. Én látok benne fantáziát, csak félek hogy a harcrendszer egyáltalán nem fogja támogatni a többVStöbb összecsapásokat és mindenki ott hagyja 2 hét után a játékot. (Titanfall és Evolve sorsra jut).
9.
9.
Aanash
Az ötlet jó,de én is attól félek,hogy ketten vagy hárman is rámennek egy emberre aztán csókolom.és mindenki rohangálni fog mint a mérgezett egér és semmi csapat munka nem lesz ha nem haverokkal megy fel az ember játszani.
Úgy meg hamar idegölő lesz.
8.
8.
KeXxX
#7: Most mit vársz ettől? Borzasztóan szar volt a gameplay és valószínűleg a játék is ilyen lesz. Egy nagy fos.
7.
7.
Shannaro
Ez egy marhaság így. Szarnak rá, hogy védekezni is kellene, csak csapkodnak mint az ökrök a farkukkal. Egyedül az ellenfélnél volt egy aki kihasználta a védekezést, és kettővel szemben is tartotta magát egy ideig. De már nézni is idegesítő, hogy a playerek csak rohangálnak össze-vissza, a bázisokat meg nem védik, csak rohannak tovább, szét se néznek, mögöttük meg ott jön az ellen és már el is veszi az objektumot.
6.
6.
Terawatt
#5: Csilivili köntösben
5.
5.
simi
#4: >>>a trailer ütős volt, de csak egy egyszerűsített M&B konzolra, modok/lélek nélkül.
4.
4.
simi
az a baj ezzel, hogy kettő az egy ellen lehetetlen nyerni, és senki nem tartja majd be a "lovagias" párbaj szabályait, mivel mindenki nyerni akar. így a halálok kilencven-százaléka úgy néz majd ki, hogy párbajba bocsátkozol egy ellenféllel, majd jön valamelyikőtök csapattársa és hátulról leszúrja az ellenfelet. Ez pedig hosszútávon elég frusztráló, mert nem igazán kíván skilleket, csak az a lényeg hogy legyen plusz egy ember a közelben
3.
3.
KENKILL
#2: Egyetértek, a koncepció jó de fogadok hogy a tartalmi részért többszörös árakat kell majd fizetni.
2.
2.
Ooorky
Szóval lemásolták a Mount & Blade harcrendszerét és úgy tálalják, mint valami hatalmas újdonságot.
Értsük.
Gondolom teljes áru produktum lesz + 6000000 DLC mindenféle fegyverekkel, meg öltözékekkel, amik véletlenül se tápok.
1.
1.
Dio papa
Ez mennyivel több mint pl a Chivalry?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...