Magyar felirattal érkezik az új Assassin's Creed

  • Írta: zoenn
  • 2015. augusztus 13.
  • Hír
Link másolása
A Ubisoft játékainak hazai forgalmazója, a PlayOn az imént szólt, hogy az Assassin's Creed: Syndicate és a Might & Magic: Heroes 7 magyar felirattal landol a boltok polcain. Szerencsére a honosítások még nincsenek leáldozóban.

Mindig nagyon örülünk, ha egy játék lokalizáltan jelenik meg kishazánkban, de az érmének két oldala van: ha így el van kényeztetve az ifjúság, kevésbé valószínű, hogy idegen nyelveket tanul. De tegyük félre a cinizmust!

Noha az Assassin's Creed: Unityt tavaly nem sikerült lefordítani, a PlayOn idén szerencsére nem követi el ugyanazt a hibát, így az Assassin's Creed: Syndicate és a Might & Magic: Heroes 7 is magyar felirattal kerül a boltokba. 

Az orgyilkosos alkotás október 23-án landol Xbox One-on és PS4-en, majd valamivel később PC-n is. A körökre osztott stratégia-sorozat következő darabja pedig szeptember 29-én érkezik számítógépekre.

6.
6.
Rakottkrumpli
Most már lassan a jó játékokat is kiadhatnák magyar felirattal....
5.
5.
respectpele10
Magyar felirattal, meg day one patch-el :DD
4.
4.
crytek
"Noha az Assassin's Creed: Unityt tavaly nem sikerült lefordítani" - Szerencsénkre hazánk fiai lassan elkészülnek a magyarítással!!!

Ezúton is köszönet nekik érte!
2.
2.
gomba56
#1: Én nem tudtam... -.-
1.
1.
G3R1B0Y
Ezt eddig is lehetett tudni. -.-
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...