Might & Magic: Heroes VII PC

Érkezik a Heroes of Might and Magic VII.
1644867004

Új Might & Magic-játékon dolgozik a Ubisoft

A Ubisoft Shanghai álláshirdetései szerint a stúdió olyan szakembereket keres, akik egy vadonatúj Might & Magic-játék fejlesztésén dolgoznának. A feladat a marketing és a termék piacképességének biztosítása lenne.
1461837645

Júniusban kiegészül a Might & Magic Heroes VII

Önállóan futtatható kiegészítőt kap a Might & Magic Heroes VII. A Trial by Fire két új kampányt kap, mindkettő a legendás törpe hősökre koncentrál, ráadásul egyedülálló hegyi környezetet fedezhetünk fel.
1445368860

Might & Magic: Heroes VII teszt

A nagynevű széria 20. évfordulója alkalmából új epizóddal tér vissza. A hetedik rész nem kockáztat, a korábbi játékok legjobb alapanyagaiból kíván dolgozni – lássuk hát, milyen fogás került ki a Limbic boszorkánykonyhájából.
1444741216

Might & Magic Heroes VII - a UbiSoft megint alkotott

A UbiSoft több reklámanyagban is úgy hirdette a Might & Magic: Heroes VII gyűjtői változatát, hogy az tartalmazni fogja a játék lemezes változatát is. Csalódott vásárlók azonban arról számoltak be, hogy csak letöltőkódot kaptak.
1443592809

Megjelent a Might & Magic: Heroes VII

Négy év után visszatért a Might & Magic: Heroes-sorozat, a hetedik résszel, amivel már mi is tüzetesebben megismerkedtünk az elmúlt hetek folyamán. A végleges verzió már a boltokban van, ennek örömére itt az utolsó trailer.
1443427200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem maradunk játékok nélkül! Extrém jó időszak vár a kosárlabdarajongókra, visszatér a Tony Hawk, és végre a LEGO is berobban a toys-to-life piacra. Mutatjuk a teljes listát!
1442844180

Minden, amit tudnod kell az új Heroesról

Jövő héten kerül boltokba a Might & Magic: Heroes-sorozat legújabb fejezete, a Ubisoft pedig kiadott hozzá egy új trailert, amely segít nektek képbe kerülni a hetedik rész funkciói és újdonságai kapcsán.
1442155800

Might & Magic Days beszámoló - exkluzív infókkal

A neves sorozat új epizóddal jelentkezik, a Gamekapocs képviseletében pedig kiugrottam a nem is olyan közeli Krakkóba, hogy a megjelenés alkalmából rendezett eseményről tudósíthassak nektek.
1440528300

Might & Magic: Heroes VII bétateszt

Nem csak a Csillagok Háborúja hetedik része érkezik idén. A Heroes VII biztosra játszik, gyakorlatilag innováció nélkül jön, kérdés, hogy ugrik-e akkorát a sorozat, hogy végre kapjunk egy igazán maradandó alkotást a Ubisoft égisze alatt is.
1440180000

Humble Bundle - újra főszerepben a Might & Magic

Jól emlékeztek, idén már volt egyszer Might & Magic-féle Humble Bundle, most azonban pótolhatnak azok, akik lemaradtak: a legfrissebb Humble Weekly Bundle főszereplője ismét ez a sorozat.