Érkezik a gyűrűbe gyúrt mozgásérzékelős kontroller

  • Írta: fojesz
  • 2015. augusztus 16.
  • Hardver
Link másolása
Új kiegészítővel jelentkezik a Titanium Falcon, a cég egy gyűrűformájú mozgásérzékelős kontrollerre szeretne összeszedni némi pénzt az Indiegogón keresztül. Egyelőre egy képet tudunk mutatni róla.

Egyelőre csak az alábbi képet tudjuk megmutatni a Talon fantázianevet viselő mozgásérzékelős gyűrűről, amit a Titanium Falcon tervezett. A cég az Indiegogón keresztül szeretne pénzt szerezni a kiegészítő legyártására, a hónap végén induló kampányban 300 ezer dollár elérése a cél.

A Talon mindössze 100 dollárt kóstál majd, a célja pedig az, hogy viszonylag kényelmesen biztosítsa a mozgásérzékelős irányítást mind a játékokban, mind a különböző alkalmazásokban. A készítők véleménye szerint a mozgásérzékelős kontrollerek sokszor zavaróan otrombák, és nem is hordozhatóak, a Talont pedig elég csak felhúzni az ujjadra, onnantól kezdve tökéletesen, bárhol és bármikor követi a kezed mozgását a beépített, 9 tengelyes érzékelője segítségével.

A Talon a konzoloktól kezdve a mobilokon át a VR-szemüvegekig mindennel képes együttműködni, a kapcsolatot Bluetooth segítségével teremti meg. Két akciógomb is lesz rajta.

9.
9.
Angelwing
#8: LOL MUHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAA
8.
8.
bema695
Két kérdést vet fel. Lesz akkora méretben, hogy ráférjen a brére? Ha igen, lesznek játékok, amiket kifejezetten bránerrel való irányításra vannak optimalizálva? Gondolok itt lézerkard-, vagy repülőgép-szimulátorra. Vagy akár zenei szoftverekkel való kompatibilitásnak is örülnék, régóta vágyam, hogy eljátsszam a moby dick (led zep) dobszólóját a farkammal.
6.
6.
markoci555
Nekem vastagnak tűnik, tuti b*szkurálná az ujjaimat, inkább valami "nem hordozható" de kényelmesebb.
5.
5.
randall13
Ezen a Szigetes hirdetésen mindig röhögök. "400ezer légy nem tévedhet." Ilyen béna szlogent... :D
4.
4.
Angelwing
VR szemüveg fülhallgató,kesztyű,gyűrű,meg vibráló műpina aztán mehet a virtuális pornó. Mi hülyeség jön még amivel le lehet húzni a jónépet?
3.
3.
Chrysh
#2: Kesztyűféleséget használt
2.
2.
Ecneb
A különvélemény c filmben Tom nem ilyennel irányította a képernyőt, amikor tekergette a képeket?
1.
1.
Yanez
Na ez már tetszik, de jelenleg még nem nagyon tudom elképzelni mennyire lenne ez előnyös, illetve közkedvelt mondjuk a videójátékok világában. Ha mondjuk néhány ilyennel a haverokkal elő tudnánk hívni Captain Planet-et, akkor már megéri!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...