Frissítve: The Witcher 3 - kézközelben a New Game+

  • Írta: fojesz
  • 2015. augusztus 18.
  • Letöltés
Habár a CD Projekt RED még nem jelentett be semmi konkrétat a New Game+ játékmód megjelenésével kapcsolatban, Xbox One-ra már tölthető is a The Witcher 3 utolsó ingyenes DLC-je.

A CD Projekt RED még július végén rántotta le a leplet a The Witcher 3: Wild Hunt utolsó ingyenes DLC-jéről, ami a New Game+ játékmódot foglalja magába. Nem sokkal később azt is elárulták, hogy mi mindent tud majd ez az opció - erről itt olvashattok.

Azt viszont már a bejelentés alkalmával elmondták a lengyel fejlesztők, hogy a kiegészítőre a szokásosnál többet kell várni, nem is mondtak hozzá megjelenési dátumot, ezzel kapcsolatban tulajdonképpen még most sem tudunk semmit.

Érdekesség ugyanakkor, hogy Xbox One-ra az éjszaka folyamán letölthető vált az alig 10 megás kiegészítés. Akár véletlen, akár nem, ez azt jelenti, hogy a New Game+ megjelenése itt van a nyakunkon, jó eséllyel még a héten megkapják a PC-sek és a PS4-esek is.

Update! Már PC-re és PS4-re is tölthető a kiegészítés.

12.
moonborn
Tölthető,de honnan ? A gog-on nálam még mindig nincs fenn
11.
bitbandita
#5: Mert az 1.08 az a patch, az más, az javításokat tartalmaz, meg egy-két bővítést. Dlc csomagban az 1.07 az új, amiben a NG+ is van. Konkrétan: The.Witcher.3.Wild.Hunt.DLC.Pack.7, két fájlt (gyk.: két dlc-t) tartalmaz, az egyik az új finisher mozdulatok, a másik a NG+.
6.
Lorthirash
#5: 1.08.2, nekem 200+ óra volt a játék :)
5.
headhunter86
#3: PC-n már 1.08.1-nél járunk és még nem volt benne a New Game+.
4.
headhunter86
Hol van még a New Game+ nekem. :D Örülök, ha decemberre kijátszom. 45 óra után még csak most fogom elhagyni az első nagy térképet. Talán...
3.
felegyi
1.07 patch? Mert akkor ezt mér múlthéten lejött PS4-re, kb egy hete pont. New Game + van írva a patch history-n.
1.
Gykrizsi
Én várok még inkább, nehogy az legyen mint a Cirisnél
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...