Másfél hónappal később jön a Rainbow Six: Siege

  • Írta: Shifty
  • 2015. augusztus 18.
  • Érdekesség
Link másolása
A UbiSoft frissen kiadott közleménye szerint a kiadó legújabb taktikai online shootere, a Rainbow Six: Siege az eredetileg októberre tervezett premier helyett csak december elején kerül boltokba.

Több mint egy hónapot csúszik a Rainbow Six: Siege megjelenése. A UbiSoft eredetileg október 13-ára datálta a sorozat legújabb részét, azonban a frissen kiadott közlemény szerint ez nem fog összejönni és csak december 1-jén kerül boltokba a játék. A szeptember 24-re datált bétateszt szerencsére nem érintett.

Az indoklás szerint a játék belsős tesztjei után beérkezett visszajelzések rávilágítottak, hogy további finomhangolásokra van szükség. A módosítások többek között az egyes játékmódokban elérhető kooperatív élményt érintik, de szükség van a fegyverek és kütyük balanszára, a menürendszerben történő navigáció megkönnyítésére is. Ezek a változtatások pedig időigényesek.

Ezzel kicsit talán könnyít is a helyzetén a játék, hiszen a Siege így elkerüli a konkurenciát, mint például a Call of Duty: Black Ops 3-at, a Star Wars: Battlefrontot és a Halo 5: Guardianst is.

2.
2.
logic5
#1: Jár a taps.... Istenem..
1.
1.
Raam989
Szerintem nem is gond. Nagyon zsufolt az oszi szezon megint.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...