Megérkezett a Mentőexpedíció új előzetese

  • Írta: Shifty
  • 2015. augusztus 20.
  • Érdekesség
Link másolása
Befutott Ridley Scott és Matt Damon közös sci-fije, a Mentőexpedíció legújabb, ezúttal sokkal tartalmasabb előzetese. A marsi sikerregény alapján készült filmváltozat október 1-jén kerül a hazai mozikba.

Az idei ősz egyik sikervárományos mozija lehet az Andy Weir könyvéből, A marsiból készült Mentőexpedíció. Ridley Scott és Matt Damon közös sci-fije egy olyan űrhajósról szól, aki egy véletlen baleset miatt a vörös bolygón reked, a mentőcsapat pedig csak évek után érkezik meg, így kénytelen feltalálni az életet a Marson.

A film október 1-jén debütál az itthoni mozikban.

29.
29.
godach
#27: Tessék haver itt van
+1
Sőt, még egy felest is töltök és megiszom az egészségedre ;)
28.
28.
Wolverine
Én nem magát a filmet szeretném fikázni, mert egyrészt még nem is láttam másrészt a trailer alapján biztos hozza a kötelezőt. Én magát a film "hálivúdiságát" fikáznám, ugyanis azt borítékolnám, hogy ez a film is azt akarja a tudat alattinkba eljuttatni, hogy a marson nincs semmiféle élet és a drága főhősünk is csak nagy küzdelmek árán tudja magát életben tartani...

A könyvet nem olvastam és a sztorit sem ismerem hozzátenném még, de ha esetleg tévedek a sztorit illetően és van benne valami érdekes is, ami nem egy "marson ragadtam, de kemény vagyok és kitartok amíg lehet" sztorit takar, akkor várom a kommenteket. Mellesleg ebben a kategóriában a gravitáció sztem már letette a magáét.

Számomra utóbbi idők legjobb scifi-je mindenképp a csillagok között, abban éreztem azt a bizonyos pluszt, hogy na igen, ez akar valamit mondani nekünk, amin talán érdemes elgondolkozni.
A legnagyobb bajom, hogy 10 évente kb egy ilyen film születik, a többi csak manipulációra szolgál és valszeg ez is utóbbihoz fog tartozni, persze ne legyen igazam.
27.
27.
Ooorky
#26: Hé, ehhez én is kellettem :D
Nekem is járna a +1 :P
26.
26.
Ecneb
#18: Ezen besírtam, köszi! +1!
25.
25.
Shifty
#1: Értjük, nem tetszik, de fejezzétek be a felesleges személyeskedést. Köszi!
24.
24.
godach
#23: kimoderált üzenet
23.
23.
randall13
22.
22.
godach
#21: kimoderált üzenet
21.
21.
Ooorky
#18: kimoderált üzenet
20.
20.
#16: Te bakker, én is mennyi dologgal voltam így. Deep Purple, Angelina Jolie sőt még Hitchcock-ot is, hogy utáltam. Mindig azt hittem csak valami beképzelt büszke dög :D
Sose hittem, hogy egy nap a kedvencem lesz és még rengeteg dolgot lehetne mondani. Mai napig szeretem beismerni ha hibázok, sőt rendkívül hálás is vagyok azért amiért kialakult bennem valami amiatt egyre kevésbé ítélkezek bármi felett. Rendkívül hasznos dolog az ha az ember megtanul tükörbe nézni, a hiba többnyire ugyanis önmagunkban található :D
19.
19.
Báloszi
#17: Ne foglalkozz vele, már kezd hatni a Cserszegi Fűszeres.
18.
18.
godach
#17: Ha irígy vagy Matt Damon pihés kis bajszára, és ezért ilyen idióta keresztes háborút folytatsz egy cikk alatt, majd a véleményed csak annyi, hogy "#9: Akármilyen az a könyv... akkor is Matt Damon.
Innentől szar az egész." -akkor nem tudok neked egyebet írni.
Lázadjál csak nyugodtan és ha felnősz, akkor beszélhetünk kicsit komolyabb filmekről is. Kisfiam....
17.
17.
Ooorky
#16: Köszönöm a felvilágosítást Mr. "A többieknek meg: Sci-Fit még csak távolról se nézzetek"
16.
16.
godach
#10: Hasonló fenntartásokkal kezeltem Ben Affleck, Matt Damon, DiCaprio, Brad Pitt és a többieket is mint te. Aztán, rá kellett ébrednem, hogy nagyszerű színészek. Matt Damon is az, csak nem a régebbi fosait kell alapul venni.

Egyébként ez a "körülöttem forog a föld és nem a tengelye körül" felfogás, elég zsibbasztó, de majd ahogy nősz, rájössz.
15.
15.
Stranger
#9: Szerintem kifejezetten idegesítő volt a főszereplő modora és az egészen egy idegesítő amcsi hálivúd fíling uralkodik, dobtam is a felénél...
14.
14.
Yanez
#12: Ha valami nem tesz eleget az ízlésünknek, az még nem jelenti azt, hogy gagyi.
13.
13.
mamgu
Sean Bean vajon hányadik percben adja be a kulcsot?
12.
12.
Ooorky
#11: Ne is magyarázd mivel 10 éve leszoktam a gagyiról.
11.
11.
Doctor
#9: én olvastam a könyvet, már csak ezért is várom a filmet.
# Matt tökéletes a szerepre (,de aki nem olvasta a könyvet, annak minek mondanám?)
10.
10.
Ooorky
#9: Akármilyen az a könyv... akkor is Matt Damon.
Innentől szar az egész.
9.
9.
Blyan000
Lehet a kommenteloknek el kellene olvasniuk a könyvet. Csak 3-400 oldal, igazán nem embertpróbáló.
8.
8.
Dízel
Már megint mindent lelőttek ebbe a rohadt trailerbe!! hát a végén már muszaj volt kinyomnom mert ezek még azt is lelövik h. mi lesz a vége... hát komolyan mondom minek ezeknek filmet csinalni, tiszta pénzkidobás, csináljanak egy összedobott trailert eleje közepe vége 1-1 percben adják le aztan nem kell vele vesződni. hát most kiakadtam, több trailert nem nézek meg.
7.
7.
delphijos
A trailer nekem bejött. Nekem csak ez a Mars téma sok egy kicsit ( Vörös bolygó, Mars mentőexpedíció ) Egy esélyt ettől függetlenül kap tőlem.
6.
6.
Ez az a trailer amit én már nem is nézek meg. Maradjon csak minél több októberre.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...