Fallout Shelter - a számok bővületében

  • Írta: Shifty
  • 2015. augusztus 20.
  • Érdekesség
Link másolása
A Bethesda egy pofás infografikára gyűjtötte össze a Fallout Shelter iOS-es változatának első hónapja alatt elért eredményeket. A játékosok eddig 85 millió bunkert készítettek, ahol eddig 82 millió Vault-bébi fogant.

Múlt héten végre Androidra is megjelent az iOS-en sikert sikerre halmozó Fallout Shelter, a mostani, érdekesebbnél érdekesebb számokat tartalmazó infografika azonban csak az Apple rendszerén elérhető változat első hónapjának adatait tartalmazza.

Az infografika szerint július közepéig közel 85 millió bunkert készítettek a játékosok, ahol több mint 82 millió baba született, akiknek az ellátásához durván napi 42 milliárd gramm tápszerre van szükség. A rajongók közel egymilliárd alkalommal léptek be játszani, ami nagyjából 29 millió órát jelent. Összesen 65 millió Vault-lakót bíztunk meg felszíni kiküldetéssel, de közülük se tért haza mindenki, ugyanis 21 millióan sajnos nem voltak elég erősek és felkészültek a kinti világ szörnyűségeivel szemben.

Veszélyek természetesen a bunkerünket is fenyegetik, így 119,5 millió alkalommal gyulladt ki valamelyik szoba, miközben 41,9 millió alkalommal támadtak fosztogatók és 118,8 millió csótány is megpróbálta megbontani a békét a bunkerünkben.

5.
5.
markoci555
Nekem tetszik, bár én még a Star Wars-os cucccnál is befüggtem ,pedig az elég sz*r volt ehhez képest. Ebben sokkal több lehetőség van.
2.
2.
Intricate
En teljesen jol el vagyok vele, bar kicsit unalmassa valik az teny.
1.
1.
Perseus84
Nekem nagyon bejott de sajnos hamar meguntam.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...