Trine 3: The Artifacts of Power - az utolsó trailer

  • Írta: Shifty
  • 2015. augusztus 21.
  • Érdekesség
Link másolása
Játékmenet-jelenetekkel fűszerezett, színes, mesebeli pillanatokkal tarkított utolsó előzetest kapott a Trine-sorozat harmadik felvonása, a Trine 3: The Artifacts of Power, aminek végleges változata tegnap óta tölthető.

Tegnap óta elérhető a Trine harmadik epizódja, a The Artifacts of Power, amiben ismét mesebéli kalandra indulunk Amadeus, a varázsló, Pontius, a lovag és Zoya, a tolvaj bőrébe bújva. A játék egyelőre csak  a Steamen, GOG-on és a Humble Store oldalán keresztül tölthető, 15,99 euró ellenében.

A Macre és Linuxra készülő átiratok az év végén jelennek meg, míg a konzolos változatokról továbbra se lehet sokat tudni, csak annyit, hogy készülnek. 

4.
4.
RayErizo
Aztapaszta! És én még a második résszel sem játszottam... :'(
3.
3.
vickeiy
Hála a meseszerű grafikának és a vidám zenének a hangulata még mindig a régi. A 3D is hozzátesz a játékélményhez itt ott. Viszont sok téren visszalépés a 2. részhez képest. A játék nagyon rövid (2-3 óra), a logikai feladatok sokkal egyszerűbbek, de ami tényleg bosszantó, az az hogy nulla karakterfejlődés van. Ez nem lenne túl zavaró ha minden képességet áthoztak volna a 2. részből, de sajnos nem így van. Pontiusnak nincs kalapácsa, amadeus csak dobozt tud rajzolni és zoeynak is csak egy fajta nyila van. Ettől a sok lebutítástól, a rövid játékidőtől és a nyitott endingtől az egész játék bűzlik a jövendő dlcktől, de nevetséges lesz majd ha ebből teljes árú játékot faragnak.
2.
2.
Stranger
Fantasztikusan néz ki és mertek újítani, nem akarták harmadszor is ugyan azt kiadni. Én co-opban fogom ezt is tolni.
1.
1.
Qmi05
Második rész eszméletlen jó volt, de ez még rá tett egy lapáttal szvsz.
Az irányítás egy picit nehezebb 3D-ben mint 2D-ben volt, de könnyen megszokható. A Grafika + Zene kombó ismét fantasztikus hangulatot teremt. Mindenkinek bátran ajánlom akinek az előző részek egy picit is tetszettek, nem fognak csalódni. Amint lehetőség lesz rá mindenkinek, tessék lecserélni a virágbolti verziót egy-egy eredeti példányra! ^^
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...