Trine 3: The Artifacts of Power PC

Harmadszor is mesebeli kalandra invitál minket a Frozenbyte. Készül a Trine 3: The Artifacts of Power.
Típus: co-op, Fantasy, Kaland, Platform

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ugyan nem ez lesz az évezred hete a megjelenéseket tekintve, még így is várnak ránk izgalmas címek a következő napokban; a sport szerelmeseinek jön a Madden NFL 20, az önjelölt detektíveknek pedig a The Church in the Darkness.

Trine: Ultimate Collection - minden egy helyen

Idén ősszel nem csak a Trine-sorozat negyedik része mutatkozik be, a rajongók vagy a sorozattal csak most ismerkedők ugyanis kapnak egy gyűjteményes kiadást is, amiben mind a négy epizódot megtaláljuk majd.

Switchre költözik a Trine-széria

Miután a múlt hónapban a Frozenbyte megerősítette, hogy a Nintendo Switchre is jön a Trine 4, sejtettük, hogy valamikor az első három rész is tiszteletét teszi a hibridkonzolon. A Trine: Enchanted Edition már itt is van!

Véletlenül lebukott a Trine következő része?

A GameReactor jelentette, hogy az Európai Unió egyik szervezete nemrég közzétett egy dokumentációt, ami az idei esztendőre vonatkozó támogatásaikat és azok kedvezményezetteit tartalmazza. Ezek között felbukkant a Frozenbyte is.

Trine 3 - már tölthető PlayStation 4-re

A Frozenbyte megerősítette, hogy a december elején PlayStation 4-re is bejelentett Trine 3: The Artifacts of Power Amerikában a jövő héttől, Európában pedig már a mai naptól tölthető.

Még karácsony előtt megjelenik a PS4-es Trine 3

A Frozenbyte bejelentette, hogy PlayStation 4-re is megjelenik a Trine 3. Pontos dátumot még nem tudtak adni, azonban biztosították arról a konzolos rajongókat, hogy még karácsony előtt befut a játék.

Trine 3: The Artifacts of Power teszt

A három kalandor és a Trine története a harmadik fejezethez érkezett, szakítva a korábbi stílussal, ezúttal 3D-ben. Vajon ez az újítás és a gyanúsan sok, szinte mesebeli hármas szám szerencsét hoz? Bánatunkra nem, olvasd hát, miért.

Trine 3 - csalódottak a készítők, kérdéses a folytatás

Meglepte a fejlesztőket a Trine 3 fogadtatása, és bár valahol jogosnak tartják a kritikákat, mégsem értenek egyet velük teljes mértékben. Elképzelhető, hogy nem kapunk több folytatást a sorozathoz?

Trine 3: The Artifacts of Power - az utolsó trailer

Játékmenet-jelenetekkel fűszerezett, színes, mesebeli pillanatokkal tarkított utolsó előzetest kapott a Trine-sorozat harmadik felvonása, a Trine 3: The Artifacts of Power, aminek végleges változata tegnap óta tölthető.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár a következő napokban sem leszünk elárasztva játékmegjelenésekkel, azt már érezni, hogy kifelé megyünk az uborkaszezonból. Lássuk, mivel játszunk majd a hosszú hétvégén!