Metal Gear Solid V - PC-re nem lehet előtölteni

  • Írta: Shifty
  • 2015. augusztus 21.
  • Érdekesség
Link másolása
A Metal Gear Solid online közösségi menedzsere, Robert Allen Peeler a Twitteren erősítette meg, hogy a Metal Gear Solid V PC-s változatát sajnos nem lehet előtölteni - ellentétben a konzolos verziókkal.

Manapság már PC-n is bevált szokás, hogy az előrendelt termékeket a vásárlók előtöltik, vagyis még azelőtt letöltik a szükséges adatokat a gépükre, hogy a játék megjelenne, így a premier napján azonnal neki tudnak esni kedvencüknek. A Metal Gear Solid V: The Phantom Pain esetében erre csak konzolon lesz lehetőség, PC-n sajnos nem.

A szomorú hírt, a Metal Gear Solid online közösségi menedzsere, Robert Allen Peeler a Twitteren erősítette meg. Sajnos a döntés mögöttes okait nem tudhattuk meg, így aki szeptember elsején szeretne majd játszani a játék PC-s verizójával, annak kicsit türelmesnek kell lennie.

Eközben Hideo Kojima megint aktív volt Twitterén, így újabb képet közölt a játék utolsó, egyelőre csak készülő utolsó traileréből.

A következő Metal Gear Solid-játék, a The Phantom Pain szeptember 1-jén jelenik meg, mégpedig PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra.

9.
9.
zozo76hun
ez egy ilyen bicikli
8.
8.
randall13
#6: Maga a nyers játék csak pár MB, gondolom az nem előtölthető, szóval nincs is mit feltörni. Legalábbis nekem így lenne logikus.
7.
7.
mestermagyar
#2: Mert ez a magyarázat, ahogy exluzivizált játékoknál sem írják oda hogy a mikrofos most parkolt le egy teherautót a HQ elé egy zsák pénzzel.
6.
6.
mestermagyar
Emberek túl puhán fogalmaztok. Ha a játék nincs annyira levédve, akkor megjelenés előtt feltörik és akkor már nem csak "szivárog" az info.
4.
4.
overdosed90
#3: Az előtöltött játékokat kódolva lehet letölteni és megjelenés napján csomagolja ki a steam a fájlokat. Így elég nehéz bele nézni! :)
3.
3.
randall13
#1: Köze nincs a torrenthez. Egyszerűen PC-n bele lehet nézni a játék fájljaiba, gondolom nem akarják, hogy premier előtt kiderüljön bármi is a tartalomból.
2.
2.
lafesz
Hogy jön ide a torrent ???
1.
1.
DON GONDOCS
Most mit számít hogy egy héttel később lesz fent torrenten, aki akarja úgyis megveszi.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...