Metal Gear Solid V - PC-re nem lehet előtölteni

  • Írta: Shifty
  • 2015. augusztus 21.
  • Érdekesség
A Metal Gear Solid online közösségi menedzsere, Robert Allen Peeler a Twitteren erősítette meg, hogy a Metal Gear Solid V PC-s változatát sajnos nem lehet előtölteni - ellentétben a konzolos verziókkal.

Manapság már PC-n is bevált szokás, hogy az előrendelt termékeket a vásárlók előtöltik, vagyis még azelőtt letöltik a szükséges adatokat a gépükre, hogy a játék megjelenne, így a premier napján azonnal neki tudnak esni kedvencüknek. A Metal Gear Solid V: The Phantom Pain esetében erre csak konzolon lesz lehetőség, PC-n sajnos nem.

A szomorú hírt, a Metal Gear Solid online közösségi menedzsere, Robert Allen Peeler a Twitteren erősítette meg. Sajnos a döntés mögöttes okait nem tudhattuk meg, így aki szeptember elsején szeretne majd játszani a játék PC-s verizójával, annak kicsit türelmesnek kell lennie.

Eközben Hideo Kojima megint aktív volt Twitterén, így újabb képet közölt a játék utolsó, egyelőre csak készülő utolsó traileréből.

A következő Metal Gear Solid-játék, a The Phantom Pain szeptember 1-jén jelenik meg, mégpedig PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra.

9.
zozo76hun
ez egy ilyen bicikli
8.
randall13
#6: Maga a nyers játék csak pár MB, gondolom az nem előtölthető, szóval nincs is mit feltörni. Legalábbis nekem így lenne logikus.
7.
mestermagyar
#2: Mert ez a magyarázat, ahogy exluzivizált játékoknál sem írják oda hogy a mikrofos most parkolt le egy teherautót a HQ elé egy zsák pénzzel.
6.
mestermagyar
Emberek túl puhán fogalmaztok. Ha a játék nincs annyira levédve, akkor megjelenés előtt feltörik és akkor már nem csak "szivárog" az info.
4.
overdosed90
#3: Az előtöltött játékokat kódolva lehet letölteni és megjelenés napján csomagolja ki a steam a fájlokat. Így elég nehéz bele nézni! :)
3.
randall13
#1: Köze nincs a torrenthez. Egyszerűen PC-n bele lehet nézni a játék fájljaiba, gondolom nem akarják, hogy premier előtt kiderüljön bármi is a tartalomból.
2.
lafesz
Hogy jön ide a torrent ???
1.
DON GONDOCS
Most mit számít hogy egy héttel később lesz fent torrenten, aki akarja úgyis megveszi.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...