GTA V - szeptemberben jön a Rockstar Editor

  • Írta: Shifty
  • 2015. augusztus 25.
  • Érdekesség
Link másolása
Ugyan pontos dátumot még most se kapott a PC-s Grand Theft Auto V-ben már elérhető Rockstar Editor konzolos változata, az legalább már biztossá vált, hogy az új funkció szeptemberben jön PS4-re és Xbox One-ra.

Múlt héten adtuk hírül, hogy a PC-s Grand Theft Auto V egyik exkluzív funkciója, a Rockstar Editor névre keresztelt videószerkesztő hamarosan a játék PlayStation 4-es és Xbox One-os változataiban is elérhető lesz.


Most az is kiderült, hogy a következő nagyobb frissítéssel érkező funkció szeptembertől lesz majd elérhető a játék konzolos változataiban, ráadásul több, a PC-s verzióból is hiányzó lehetőség is bekerül a szerkesztőbe.

Ilyen lesz például a Snapmatic-integráció, aminek segítségével már egyenesen a videókból is exportálni lehet kedvenc képkockánkat a Snapmaticbe. Finomhangolt rendezői módot kapunk, így nagyobb lesz a minimap, sokkal egyszerűbben és könnyebben kezelhetőek lesznek a markerek, de lehetőségünk lesz fixen beállítani a napszakokat és időpontokat is, illetve rögzített videóinkban szabadon helyezhetünk el légi és vízi járműveket. Ha ez nem lenne elég, akkor sokat finomodik még a másolás és beillesztés funkciója is, továbbá új fontkészletet is kapunk, úgyhogy bőven lesz miből válogatni, amikor a főcímhez vagy stáblistához keresünk betűtípust. Végezetül pedig fontos megemlíteni, hogy az ambient hatású aláfestőzenék és hangeffektek segítségével még inkább filmszerűvé tehetjük felvételeinket.

1.
1.
Beniciodeltoro
https://www.youtube.com/watch?v=8ITAnNzj-zg
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...