Rock Band 4 - mégsem támogat minden perifériát

  • Írta: Shifty
  • 2015. augusztus 25.
  • Érdekesség
Link másolása
Bár a Harmonix korábban büszkén jelentette be, hogy a Rock Band negyedik iterációja a sorozat minden korábbi perifériáját támogatni fogja, erről most kiderült, hogy nem teljesen igaz. Legalábbis Xbox One-on biztosan nem.

Tavasszal, a Rock Band 4 bejelentését követően épp arról számoltunk be, hogy a Harmonix úgy döntött, hogy továbbra is támogatja az előző generációs plasztikhangszereket. A napokban azonban kiderült, ez az állítás csak részben igaz, ugyanis Xbox One-on érheti majd meglepetés a rajongókat.


Egy frissen kiadott kompatibilitási táblázat ugyanis elárulta, hogy a Rock Band 4 PlayStation 4-en az összes PS3-ra megvásárolható perifériával el fog bírni, viszont Xbox One-on csak a vezeték nélküli hangszereket eszi majd meg a konzol. Ha vezetékes perifériával rendelkezünk, akkor szükségünk lesz egy Legacy Controller Adapter nevű kiegészítőre is, ami lényegesen megdrágítja majd a játék megvételét, így ugyanis máris 80 dollárba fog kerülni a Rock Band 4 xboxos változata.

A Rock Band 4 október 6-án jelenik majd meg, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

1.
1.
kukac450
A Rock Bandnek kellett volna úgy átalakulni, mint ahogy a Guitar Hero Live csinálja. Eddig mindenki azt mondta, hogy az RB realisztikusabb, ami szerintem is igaz az eddig megjelent részekre, pont ezért nem kellett volna a jó kis hardcore GH hangulatot tönkre vágni. Mármint ez elég merész kijelentés, még ki se jött a cím, sok elképzelésem nincs a dologról, de vérzik a szívem, ha az új fretboardra gondolok. A végén még a Frets on Fire lesz a kedvencem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...